Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Homecoming Tour: budapesti koncert setlist

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Homecoming Tour: budapesti koncert setlist

Szerencsés évünk van, hiszen idén másodszor láthatjuk a zenekart élőben Budapesten. Ezúttal a Lord Of The Lost főzenekarként fog színpadra lépni, méghozzá a legjobb számokból összeválogatott dal listával!

Az október 6-án induló turné során a koncerteken a zenekar 21 dalt fog játszani. Régi dalokat, új dalokat, valamint olyanokat, amelyeket még soha nem játszottak élőben. Tűkön ülve várjuk, hogy október 13-án végre ismét személyesen is láthassuk és hallhassuk a zenekart, akik a közösségi médiában naponta osztanak meg egy-egy dalcímet a közelgő Homecoming Tour setlist-jéről. Lássuk, milyen lábjegyzettel teszik mindezt!

Ha szeretnéd megismerni az október 13-ai budapesti koncerten, valamint a Homecoming Tour további koncertjein játszott dalokat, a dalok szövegeit, hangulatát, vagy videóklipjeit, kattints az alábbi listában a dalok címére!

A Homecoming Tour koncerteken játszott dalok

Break Your Heart
Miért játszottuk ezt a dalt olyan régen élőben? Ez az egyik legnépszerűbb dal a debütáló albumunkról. Emlékszik valaki, mikor játszottuk utoljára? Mi nem…

„Why has it been so long since we’ve played this song live? It’s one of the most popular ones from our debut album. Does anyone remember when we played it the last time? We don’t…”

Your Star Has Led You Astray
Az egyik leegenergikusabb JUDAS dal, ami igazán megérdemel egy saját klipet. Valójában azt terveztük, hogy a Maiden turné szabadnapjain forgatunk egyet, de a turnébuszok meghibásodása megzavarta a terveinket.

One of the most powerful JUDAS songs, which really deserves its own music video. In fact, we were planning on shooting one during our days off on the Maiden tour, but a couple of bus breakdowns managed to disrupt our plans.

Die Tomorrow
Műsorainkon abszolút kötelező darab, mivel bebizonyította, hogy a tapsolás receptje.

An absoute must-play on our shows, having proved a recipe for clapping one’s hands sore.

Forevermore
Hallhatjuk, hogy mindannyian együtt éneklitek ezt a dalt? A THORNSTAR turnén tökéletesen csináltátok! Könnyű: nanana naa naa nananana nanana naaaaa naa nanana naaaa naa nanana naaa naa nanana naaaaaaaaaaaaa. Majd ismételd meg ugyanezt!

„May we hear all of you sing along on this one? You’ve done it so perfectly on the the THORNSTAR tour. It’s easy: nanana naa naa nananana nanana naaaaa naa nanana naaaa naa nanana naaa naa nanana naaaaaaaaaaaa. Repeat from the top.”

Full Meal What?
Igen, tudjuk, hogy a képről hiányzik a szó. De nem akarjuk, hogy bármelyik város újra bepereljen minket. (A közösségi médiában megjelent Homecoming Tour setlist minden tétele egyenként jelent meg egy képpel, amin a dal címe szerepelt. Ennek a dalcímnek a vége „lecsúszott” a képről. Az eredeti dal címe megtalálható weboldalunkon.)

Yeah, we know there’s word missing in the picture. But we don’t wanna get sued again by whatever city.

Credo
Már régóta szerettétek volna újra hallani ezt a dalt, ezért betesszük egy részét két másik dal közé. Már halljuk, ahogy együtt éneklitek!

You’ve been wanting to hear this song again for the longest time. So we’re putting a part of it in between two other songs. We can already hear you sing along!

For They Know Not What They Do
Lenyűgöző, mennyi alternatív címet kapott ez a dal a közösségi médiában az elmúlt pár hónapban… HISZEN NEM TUDJÁK KI ŐK, AZOK NEM TUDJÁK, HOGY CSINÁLJÁK, AKIK SEMMIT NEM TUDNAK, NEM AZ Y MIT NEM CSINÁL SDHA, NE DOR HR SKD WO SDD DO, DSJDDK DERF

It’s fascinating how many alternative titles this song has gotten on social media over the past couple of months… FOR THEY DON’T KNOW WHO THEY ARE, THE DON’T WHAT KNOW THEY DO, FOR THE ONES THAT KNOW NOT NOTHING, NO THE Y WHA T NOE SDHA THE Y DO, NE DOR HR SKD WO SDD DO, DSJDDK DERF

Voodoo Doll
Talán a legnépszerűbb B oldalunk. Nem mintha nem sikerült volna, mert nem volt olyan erős, mint a többi dal a THORNSTAR-on. Csak azt gondoltuk, hogy ez nem igazán illik az album témájához. Ezért ez „csak” egy bónuszszám.

Probably our most popular B-side. It’s not like it didn’t make the cut because it wasn’t as strong as the rest the songs on THORNSTAR. We just thought it didn’t quite fit the album’s subject matter. That’s why it’s „just“ a bonus track.

In a Perfect World
Szeretnénk megragadni a lehetőséget a Homecoming Tour során, hogy elmondhassuk azokat a dolgokat, amelyeket meg kell hallgatni, olyan nyelven, amelyet folyékonyan beszélünk: zene! Az „In Perceft World”, azaz a „Tökéletes világban” ebben a korban és időszakban aktuálisabb, mint valaha.

We’d like to grasp the opportunity on the HOMECOMING TOUR to say things that need to be heard, in a language we speak fluently: Music! IN A PERFECT WORLD is more approproate in this day and age than it has ever been.

Utopya
Ez az első! Örülünk, hogy láthatjuk, hogy ez a dal milyen lesz élőben. Szórakoztató tény: egy túrabuszon írták az amerikai turné során, 2014 elején.

This is a first! We’re excited to see how this song will come across live. Fun fact: It was written in a tour bus during our US tour in early 2014.

Blood For Blood

Egy live stream során kipróbáltuk az ugrálási képességeiteket és időről időre újra kíváncsiak vagyunk, mit tudtok. Most ez a LOTL Health Program szerves része, tehát nem kell hazamenned anélkül, hogy legalább egy kis edzést elvégeznél. Ugrálj, ugrálj!

After kicking it from our live pool a while ago, we’ve been digging it out every now and then to put your jumping skills to the test. Now it’s an integral part of the LOTL health program, so you don’t have to go home without having done at least a small workout. Jump, jump!

One Day Everything Will Be Okay

Ez a dal két album között íródott, míg végül valamikor megtalálta a helyét. Ki gondolta volna, hogy ez a dal sokatoknak a szabad szellem himnusza lesz?! Köszönjük, hogy kértétek ezt a dalt a következő turné setlistájára!

This song was written between two albums and found its spot on a sampler at some point. Who would’ve thought that, for so many of you, this song would become an anthem for free spirit. Thank you for requesting this song for the setlist of this coming tour!

Priest

Természetesen nem tudjuk NEM játszani a JUDAS nyitódalát. Elvégre ennek a turnénak a JUDAS lemezbemutató turnénak kellett volna lennie…

„Of course we can’t NOT play the opener of JUDAS. After all, this was supposed to be the JUDAS tour…”

In Our Hands

Többek között ennek a dalnak köszönhetően vettük észre, hogy milyen jól passzol a zenénk a 80-as évek hangzásával. És ez a mai napig nagyban befolyásol minket, amikor a dalokat írjuk.

Thanks to this song (among others), we noticed how well our music goes with a touch of 80s sound. And it still affects our song writing a lot to this day.

Dry the Rain

Egy turnét nem lehet csakúgy „Hazatérésnek” nevezni (és ez alatt nem Hamburgot értjük), ha nem értékeljük otthonunk alapjait. Ez a dal egyértelműen erről szól…

„One does not simply call a tour „Homecoming“ (and by that we don’t mean Hamburg) without appreciating said home’s foundation. That’s definitely what this song is…”

The Gospel of Judas

Ki más vesztette még el a bevezető ritmust, amikor először hallotta ezt a dalt? Aki tudja, bátran írja le, hogy a dal intrójának mely üteméről van szó!

„Who else here lost track of the intro rhythm when you heard this song for the first time? Whoever has figured it out, feel free to enlighten everybody by writing down on which beats those hits in the intro are played!”

Ruins

A leghalkabb dalunk. Miért nem hangolunk mindent egy oktávval lejjebb? Varázslatos élőben játszani. Annál is inkább, hogy még hangosabb legyen, amikor az „oh oh oh” -t éneklitek.

„Our lowest song. Why not tune everything an octave down? And it’s magical to play it live. Even more so the louder you sing „oh oh oh“.”

Prison

Itt az ideje, hogy ezt a dalt újra bemutassuk élőben. Nincs hangosabb és szebb annál, mint ahogy ezt éneklitek!

„It’s about time we reintroduce this song into our live set. There’s nothing louder and more beautiful than you singing along to this one.”

Drag Me to Hell

Tagadhatatlanul ez az egyike annak a két legnagyobb slágerünknek, amit egyszerűen nem lehet nem játszani. Ebben az évben 18-szor nyitottunk ezzel a dallal az Iron Maiden színpadán, ami számunkra örök emlék marad!

Undeniably one of our biggest hits, and another one that just can’t not play. Opening the stage for Iron Maiden with this song for 18 times this year will forever stick in our memories!

Born With a Broken Heart

Egy komoly téma egy igencsak felemelő zenével? Igen, működik. A színpadon pedig még jobb. Ott bontakozik ki a dal teljes energetikai potenciáljában, méghozzá veled együtt!

A serious topic with super uplifting music underneath? Yup, that works. Even better so on stage. This is where the song unfolds its full energetic potential, together with you!

Loreley

Természetesen ez kötelező. És már csak négy nap van hátra. Alig várjuk!

Of course this one is a must. And it’s only four days to go. We can’t wait!

Homecoming Tour hallgatható Setlist

Vidd magaddal a koncertet bárhová, mielőtt még elkezdődne! Tanuld meg a dalok szövegét, vagy hallgasd meg az összes számot amikor csak akarod! Az alábbiakban a koncerten hallható számok gyűjteménye található egy helyen. További dalokért iratkozz fel a Lord Of The Lost Spotify csatornájára, koncertjegyekért pedig ide kattints! (Még nem késő!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .