2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Szerkesztők

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Főszerkesztő:

Káró Adrienn
szövegíró, weboldal szerkesztő
Weboldal: lulaki.hu

Social Media:

Balázs-Csiki Tamás

Fordítóink:

Tóth Mónika, Krémer Andi

Csoport admin:

Fekete Boglárka Viola

Szeretnéd, ha a te neved is megjelenne itt? Megtörténhet! A magyar rajongói weboldal célja megmutatni a zenekarnak azt, hogy számunkra a Lord Of The Lost nem csupán egy fellángolás, vagy egy múló hóbort, mi tényleg értjük a zenekar mondanivalóját.

A közösségi oldalakon a lájkok nem elég kifejezőek, a dícsérő szavak pedig rendre elvegyülnek a többi között, vagy eltűnnek a süllyesztőben. Egy weboldalon minden bejegyzés megmarad, így ha igazán azt szeretnénk megmutatni a zenekarnak, hogy zenéjük mennyire inspiráló és megnyugtató számunkra, a szokásos lájkok mellett légy a magyar rajongói oldal szerkesztője!

Mennyire vagy elhivatott? Keressük a keménymagot!

Úgy érzed, te vagy a legnagyobb Lord Of The Lost rajongó? Szeretnéd mással is megosztani ezt az érzést? Szeretnéd, ha olyan emberek vennének körül, akik hasonlóan éreznek? Mi mind ugyanezt érezzük!

Önkéntes munkát is vállalnál a kedvenc zenekarodért? Jelentkezz és légy egy fantasztikus közösség tagja! Hidd el, már nagyon várjuk a jelentkezésed, de itt már tényleg komoly elhivatottságról van szó, ezért ha szerkesztőink közé szeretnél tartozni, csak akkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet, ha már legalább két cikket írtál az oldalra! Hogy pontosan miről kell írni, arról itt találsz információt!

Ha bármilyen más ötleted van, kérjük válaszd az "Egyéb" válaszlehetőséget és írd meg nekünk a következő pontban, hogy mire gondoltál!