2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Lord Of The Lost Budapesten, a Barba Negrában

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Lord Of The Lost Budapesten, a Barba Negrában

Lord Of The Lost Budapesten, 2022.10.13. Barba Negra

Két éve várjuk, hogy a Lord Of The Lost Budapesten ismét színpadi környezetben mutassa meg a világot, ahová tartozunk. 2022. október 13-án a zenekar hazánkban is koncertet ad az európai Homecoming Tour keretében, a H-MUSIC Hungary szervezésében.

A német Lord Of The Lost idén ősszel már a harmadik alkalommal látogat el hozzánk. A koncert helyszíne ezúttal a Duna-parti Barba Negra lesz. A népszerű szórakozóhely Budapesten a Rákóczi híd budai hídfőjénél található, közvetlenül a hídra vezető kerékpárút mentén, a Kopaszi-gát szomszédságában.

A vendégek a szintén Németországból érkező Nachblut, valamint Scarlet Dorn lesznek. Habár mindketten a sötét metál műfaji határait feszegetik, leggyakrabban gótikus metálként emlegetik őket. A Nachblut hátborzongató muzsikájával a társadalmi igazságtalanságokra kívánja felhívni a figyelmünket. Scarlet Dorn ezzel ellentétben egzotikus üveghangján rá jellemző eleganciával a sötétség kellemesebb légkörébe kalauzol el minket.

Scarlet csapatának billentyűse Gared Dirge (Lord Of The Lost), az énekesnőt pedig már láthattuk együtt énekelni Chris Harms-szal. A legutóbbi lemezen található dal, a My Constellation videóklipjében is szerepelt.

A Barba Negra jópár meglepetést tartogat még idén számunkra! Október 10-én ún. Ultima Ratio Fest 2022 keretében lép színpadra a portugál Moonspell. A portugál farkasok számos alkalommal léptek már fel nálunk, többek között az egykori Petőfi Csarnok színpadán. Ezúttal olyan bandákkal érkeznek a ‘Negrába, mint a My Dying Bride, Borknagar, az idén 10 éves Wolfheart, és a Hinyana.

Október 11-én a svéd Evergrey fogja a közönséget hangulatba hozni Tom Englund érces, ha kell dühös, ugyanakkor végtelenül megnyugtató hangján. Vicces egybeesés, hogy a Lord Of The Lost koncertet megelőző este a Lordi érkezik hozzánk. A finn Lordi a 2006-os Eurovíziós Dalfesztivál nyerteseként vált ismertté. Idén több ízben is érdemes lesz ellátogatni a Barba Negrába, mert népszerű előadókból és jó koncertekből biztosan nem lesz hiány!

Lord Of The Lost tehát ismét Budapesten! Online jegyvásárlás március 16-tól a ROCK1 weboldalán.

Lord Of The Lost: Homecoming Tour plakát
A 2022-es Homecoming Tour koncert dátumai

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .