Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Több, mint 500 rajongó szerepel a Lord Of The Lost új klipjében

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Több, mint 500 rajongó szerepel a Lord Of The Lost új klipjében

Minden zenekarnak fontosak a rajongói, de a Lord Of The Lost határozottan kiemelkedő munkát végez a közösségépítésben (is)! Legutóbb például egy olyan videóklipet készítettek, amelyben több mint 500 rajongó képviseli a zenekar rendkívül színes és ötletgazdag rajongótáborát.

A múltkori felhívásnak köszönhetően több, mint ötszázan küldték be saját felvételüket a No respect for disrespect c. dal videoklipjéhez. A végeredmény nagyszerű lett, az ötletből sikeresen megvalósult a projekt célja: megmutatni a világnak az LOTL közösség sokszínűségét.

További videókért iratkozz fel a Lord Of The Lost hivatalos YouTube csatornájára: @lordofthelostofficial

Az ötletekben gazdag videórészletek között voltak hangszereken játszó, éneklő és/vagy táncoló rajongók, de voltak ismert arcok és vicces felvételekben sem volt hiány! Továbbá büszkék vagyunk rá, hogy a nemzetközi videóban magyar losztik is megjelennek, növelve ezzel a Lord Of The Lost közösség hazai szeretet-táborát.

A Lord Of the Lost rajongók, avagy a lostie közösség

A legtöbben mindig arra vágyunk, hogy valami nagy dolog részei lehessünk. Szeretjük ha megdicsérnek, szeretjük az elismerést, mégis úgy éreztük, hogy valahogy mégsem érkezik sehonnan egy jó szó. Mit tehet ilyenkor az ember?! Egyesíti az erőit és közösség részeként próbálkozik tovább, mert ott garantált a jó visszajelzés. Vagy mégsem?!

A Lord of the Lost évek óta bizonyítja, hogy a jó közösséget nem a gyűlölet táplálja. Aki valóban érti a zenekar mondanivalóját, nem csupán kedvenceként tekint rájuk, de egy olyan közösség részévé válik, akik átlátnak a „kreált gonoszságon”. Az igazi losztik inkább saját magukat bélyegzik meg „vesztesként”, minthogy másokat megszégyenítsenek, vagy eltapossanak. A kulcsszó az empátia.

De vajon hol a határa a tiszteletnek? Mikortól mondjuk, hogy betelt a pohár?! Ezt a kérdést feszegeti a „No Respect for Disrespect” c. dal klipje, melynek létrejöttéhez több, mint ötszáz rajongó járult hozzá.

A losztik közössége már azelőtt is aktív volt, mielőtt a Lord of the Lost együtt turnézott az Iron Maidennel, és mielőtt ők képviselhették Németországot a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztiválon. A „veszteskék” együtt mentek koncertekre, ajándékokkal kedveskedtek egymásnak és meglepetéseket, gyűjtéseket szerveztek társaiknak. Az apró gesztusok, a kedvesség mozgatórugója azonban mindig a zenekar volt.

Nem ez volt az első közösségi videó

A LOTL közösség az összefogás és nem a gyűlölet táptalaja. Sokan hálásak a bandának és táborának, ezért bármilyen szerveződésről legyen is szó, annak apropója mindig a Lord Of The Lost, vagy rajongóinak támogatása, hiszen mindent a zenekarnak köszönhetünk. Az utóbbi években különösen nagy volt az aktivitás a losztik részéről, főleg az Eurovízió után. A „gonoszság, melyet mi magunk teremtünk” ekkor sem aludt, de a keménymag átlátott és átnézett rajta. Ők inkább meglepetést szerveztek a zenekarnak.

Több rajongó által készített meglepetés videó után maga a zenekar is összeállította a losztik közösségi videóját. A banda számtalan nemzetközi együttműködésben vett már részt, rengeteg népszerű előadóval készítettek közös felvételt és rajongókkal is dolgoztak már együtt, pl. a Destruction Manual c. klipben. Félezer embert egy koncerttel már világszerte lazán összehoz a LOTL, de koncerteken kívül ötszáz ember még nem egyesült ilyen formában. Hiányoljuk a visszajelzést?! Mi lehet annál értékesebb visszajelzés, mint amikor többszáz ember egy ritmusra arról biztosít téged kedvenc bandád videóklipjében, hogy nem vagy egyedül?!

Ha ebből a körből most kimaradtál, kérjük, próbáld ilyen szemmel nézni ezt a videót, hiszen a LOTL közösségnek te is része vagy! A közösség belőlünk áll. Olyan emberekből, akik hibáznak, és nem tökéletesek, de ugyanabban hisznek videóklipen innen és túl! ❤️

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .