Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Szerepelj te is a Lord Of The Lost videójában!

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Szerepelj te is a Lord Of The Lost videójában!

Videóklip jelenet

Lord Of the Lost rajongók figyelem! Szívesen szerepelnél a zenekar zenés videóklipjében? Most bárkinek van erre lehetősége!

A Viva Vendetta c. Lord Of the Lost dalban örökre kitörölhetetlenné vált mindazoknak a hangja, akik éltek a Judas c. lemezmegjelenés tájékán hirdetett lehetőséggel és elküldték hangjukat a zenekarnak.

Micsoda ötlet! – Gondoltuk magunkban, majd mind a két esetben úgy vigyorogtunk, mint a vadalma: akkor is, amikor tudatosult bennünk, hogy „megcsináltuk’ és akkor is, amikor megjelenése után elsők között vehettük kezünkbe a korongot, ami a zenekarral közös hangunkat őrzi. A közös hangfelvétel után most lehetőségünk nyílik arra is, hogy egy videóban szerepelhessünk Lord of the Lost tagjaival!

Most te is szerepelhetsz a Lord Of The Lost zenés videójában!

Az idén kiadott Blood & Glitter c. albumra került fel a „No Respect for Disrespect” c. dal. Ehhez a dalhoz készült már egy klip, de a LOTL fiúk ezúttal közösségi videóban gondolkodnak, így mégegy zenés videót terveznek, amiben mi is lehetőséget kaptunk a szereplésre.

Nem forgatásról van szó, csupán fogod a telefonod, a megadott feltételeknek megfelelően készítesz egy felvételt és beküldöd a megadott email címre! Egyre kell figyelned: minden a leírtaknak megfelelően történjen, azaz:

  • Állóképre van szükség, nem fekvőre!
  • A „No respect for Disrespect” c. dal szóljon a háttérben!
  • A zene alatt vagy énekelsz, vagy táncolsz, a kreativításodra van bízva! (A videód eredeti hangja nem lesz hallható, csak a képanyag lesz felhasználva, ezért tátogni is ér!)
  • Végig kell venni az egész dalt az elejétől a végéig!

Annak ellenére, hogy egy egész dalhoz kell elkészíteni a videót, a beküldött anyagnak csak egy része lesz felhasználva. Hogy melyik videórészlet és mennyi, az annak függvénye, hogy mennyien jelentkeznek a felhívásra és abból hányan teljesítik jól a feladatot. A Crew of the Lost – mint a Lord Of The Lost jobbkeze – jópárszor bizonyította már mind a rátermettségét, mind pedig a maximalizmusát, így amiatt, hogy milyen lesz az eredmény, nincs okunk aggódni!

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy ne maradjon ki egy ilyen jó buliból! Tedd félre a félelmed és mondj igent egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlatra! Íme néhány tipp a félénk rajongóknak:

Tippek a magabiztos felvétel készítéshez

  1. Nem kell bemagolni a dalszöveget, ez nem egy vizsgaanyag! A részvétel a fontos, a cél pedig az, hogy érezzük, hogy a LOTL közösséghez tartozunk, ill. hogy mindenki jól érezze magát!
  2. Nincs időd fodrászhoz menni? Nem bálba megyünk, ne engedd a tökéletességnek, hogy térdre kényszerítsen, hiszen az csupán egy illúzió!
  3. Tedd le a kamerát a kezedből, mert könnyebb, ha nem kell rá figyelni! (A mozgásban lévő kép gyakran szemcsésebb, rosszabb minőségű.)
  4. Figyelj a fényre! Ha oldalról ér a világítás, nem égeti ki a kamerát! Ha így is nehezen megy, próbálkozz kevesebb fénnyel, de vigyázz, mert ha túl sötét a kép, romlik a képminőség!
  5. Önbizalom probléma ellen úgy tudsz tenni, ha távolabb állsz a kamerától. Úgysem a pattanásainkat akarják látni! 🙂

A részvétel a fontos! A létszám! Az, hogy megmutassuk, hogy milyen sokan szeretjük ezt a zenekart és milyen összetartóak vagyunk! A Lord Of The Lost magyar rajongótáborának a magyar rajongók részvétele különösen fontos, hiszen a zenekar elsősorban oda tér vissza koncertezni, ahol sokan hallgatják őket és sok koncertjegy fogy el. Eddig jól teljesítettünk, hisz 2024-ben ismét Budapestre jön a zenekar, de soha nem dőlhetünk hátra!

Elképzelés a zenés videóról

Sokan vagyunk, erősek vagyunk, egyek vagyunk! Ezt többen is szerették volna már bebizonyítani és a losztik közül voltak, akik már próbálkoztak hasonló közösségi videó készítésével több-kevesebb sikerrel, de ezúttal a zenekar és stábja szerkeszti a közösségi videót, ezért ebből te sem akarhatsz kimaradni!

További Lord Of The Lost videóklipek és videófelvételek: @lordofthelostofficial

A Lord Of The Lost életében mindig is fontosak voltak az együttműködések. Számos közös projektben vettek már részt más zenészekkel, de mindig a legnagyobb alázattal közelítik meg az olyan elérhetetlennek tűnő célokat is, mint az Iron Maidennel közös turné, az Eurovíziós megmérettetés, stb. Saját rajongóik is rendkívül fontosak számukra, ezért mindig van új ötletük arra, hogy mivel húzzák fel ujjunkra a képzeletbeli Lord of the… gyűrűt, amely a szó legjobb és legnemesebb értelmében azt a láthatatlan kötődést jelenti, amit úgy hívunk, hogy szeretet.

„Ébredj barátom, még nem késő!”

Ismerős sorok?! Pár napod maradt arra, hogy elkészítsd a saját videódat, amivel részt veszel a legújabb Lord of the Lost zenés videóban, ezért ne gondolkozz tovább, hanem cselekedj! Tedd fel magadnak a kérdést: Mit fogok jobban bánni? Ha nem tökéletes a videó amit beküldök, vagy ha kimaradok abból a szeretetgombócból, amit ez jelenthet nekem?!

Ne válaszolj! Mindketten tudjuk a választ! 🙂 Szóval fogd a telefonodat és csináld meg most azt a videót! Az ilyen kezdeményezésekben való részvételeddel nemcsak a közösseg részévé válsz, de az önbizalomhiányodon is dolgozni kezdesz. Gondolj csak bele! Hol és miben lehetnél jobb annál, mint egy olyan projektben, amit kedvenceid kezdeményeztek, akikben őszintén hiszel?!

Videódat az alábbi gmail címre kell küldeni: norespect4disrespect@
Határidő: 2024. augusztus 20.
Ha a videó mérete technikailag túl nagy lett és az emailben a fájlt emiatt nem tudod csatolni, szükség esetén használd a Google Drive, WeTransfer, Dropbox, stb. megoldásokat a fájl megosztásához. Ha elakadtál, kérj segítséget a magyar rajongói csoportban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .