2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

A Lord Of The Lost 12 pontja

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

A Lord Of The Lost 12 pontja

A Lord Of The Lost rajongók titokban meglepetés videót szerveztek a banda Eurovíziós részvétele után. A videóban, melyben a magyar LOTL közösségből is képviseltették magukat néhányan, szimbolikusan megszavaztuk a zenekar ESC győzelmét.

A Lord Of the Lost nem csak zenében jó. A banda teljes stábja számtalanszor bizonyította már a tehetségét és hozzáértését. De az „egy tonnás szív„, amivel rendelkeznek, még zenéjükön és a koncertélményeken is túltesz. Az elfogadás hírnökeiként, a zenekar határozottan keresi a nemzetközi együttműködési lehetőségeket. Miközben mindig a legnagyobb alázattal beszélnek az Iron Maidennel közös turnéjukról, (amire idén már másodszor került sor), a legnagyobb célok (Eurovízió) mellett saját rajongóik is szüntelenül fontosak számukra.

A videót készítette: Samira Corvino

A rajongók értékelik, hogy ilyen nagy figyelmet fordít rájuk a zenekar, ezért gyakran ők is ajándékkal kedveskednek nekik. Legutóbb a LOTL közösség meglepetés videóval készült nekik. Többen is kezdeményeztek közösségi videó készítését, rengetegen voltunk, akik „összesúgtunk a banda háta mögött”, míg végül Samira Corvino készített egy közösségi videót, amelyben több ország Lord Of The Lost rajongója vehetett részt.

A meglepetés videó apropója az volt, hogy a losztik szimbolikusan az Eurovízión kapható maximális pontszámmal (12 pont) megszavazzák a zenekarnak a győzelmet. A jelentkezés kortól és nemtől, valamint országtól és minden mástól függetlenül zajlott. Büszkék vagyunk rá, hogy az elkészült videóban magyarok is szerepeltek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .