Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Először volt a Lord Of The Lost Budapesten

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Először volt a Lord Of The Lost Budapesten

Lord Of The Lost koncert Budapest

2020. január 28. Az első Lord Of the Lost koncert Budapesten, ill. Magyarországon. A koncertre a Dürer Kertben került sor, egy esős téli napon.

Az előzenekar a Nailed to Obscurity volt, ezután következett az LOTL, az Equilibrium pedig mint főzenekar léphetett a színpadra. Az előzenekar játékára is sokan kíváncsiak voltak, de a Lord Of The Lost kezdésre látványosan „meghízott” a terem. Teltház nem volt, de a koncert apropójából létrehozott FB eseménynek összesen közel ezer érdeklődője volt, melyből a FB adatai szerint 328 metálarc vett részt a koncerten?!

Az előzenekart is sokan szerették, ám a „Lament for the Condemned” c. dal első hangjaira minden „elveszett lélek” az „Úr” színe elé járult. Minthacsak valaki megdörzsölt volna egy lámpást, a Dürer Kert színpadát látványos szárazjég kíséretében gyakorlatilag azonnal hatalmába kerítette Chris Harms és a többiek. A magyar „Jó estét!” csak tovább fokozta a hangulatot…

A lassú, misztikus kezdés hamar felpörgött és olyan energikus koncertbe csapott át, hogy aznap egész biztos, hogy mindenki jól aludt. Másnap pedig izomlázzal keltünk. 😀 A koncert fantasztikus volt, de sajnos nagyon hamar vége lett. Az egyik csúcspont az volt, amikor Chris a közönségből elkérte valakinek a telefonját és ő maga készítette az aktuális felvételt.

Aligha lehet ennél nagyobb élményt szerezni egy LOTL koncerten…

A zenekar két nappal a 28-ai pesti koncert előtt még a németországi Lindauban koncertezett, míg január 30-án már a bécsiek ordíthatták egyként a „Loreley-t” a legújabb albumról, vagy a többi dalt, amik a különböző albumokról úgy voltak összeválogatva, hogy egypillanatig se lehessen kiesni a fílingből.

Budapesti koncert Setlist

 1. Lament for the Condemned
 2. Morgana
 3. Drag Me to Hell
 4. Under the Sun
 5. Loreley
 6. Full Metal Whore
 7. Ruins
 8. Fists Up in the Air
 9. Die Tomorrow
 10. La Bomba
 11. Trisma

A szerencsések koncert után közös fotót is készíthettek a zenekarral. Az első magyarországi Lord Of The Lost koncert összességében feledhetetlen volt, nagyon várjuk a következőt!

Te ott voltál a koncerten? Ha igen, hogy tetszett? Írd meg kommenten, vagy ha hosszabban is kifejtenéd a véleményed, küldj nekünk róla koncertbeszámolót!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .