Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Az első budapesti Lord Of The Lost koncert helyszíne

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Az első budapesti Lord Of The Lost koncert helyszíne

Dürer Kert, Budapest

Az első Lord Of The Lost koncert magyarországi helyszíne a budapesti Dürer Kert volt. A koncertet 2020. január 28-ára tették a szervezők, így jól indulhatott az új év a LOTL rajongók számára…

A téli évszak ellenére a közönség ködös, esős időben érkezett a Városliget közeli szórakozóhelyre. A klub bejáratával szemben lévő Zichy Géza utcai megállónál szimpatikus fekete ruhások szálltak le a trollibuszról és némi sorban állást követően elnyelte őket a Dürer Kert felirat.

A Dürer Kert előterében bárpult üdvözölte az ázott metálarcokat. Az érkező vendégek épp csak levetették az esőcseppeket, amikor bal kéz felé a romantikus „fotelbár” kiszűrődő hangulatvilágítása már versenyzett a Lord Of The Lost rajongók kegyeiért, a többség mégis a jobb kéz felőli hosszú lépcsőt választotta.

A lépcső egy hosszú folyosóban végződött, ahol egyik ajtó követte a másikat, ám a bőrkabátok megtorpantak a ruhatárnál. Itt az okostelefonok és a lakáskulcsok átköltöztek a farmerzsebekbe és az e-ticket leolvasó is működésbe lépett. Még néhány ajtó és a sokat ígérő nagyterembe már mindenki a Dürer Kert karszalaggal érkezett.

Lord Of The Lost színpad
A zenekarnak berendezett színpad a Dürer Kertben

A nagy koncertteremben jobb kéz felé bárpult, bal kéz felé a zenekar saját nyomású pólói voltak kiállítva, míg szemben a színpad. Az előszenekar a Nailed to Obscurity volt, az Lord Of The Lost ezután következett. A főzenekar az Equilibrium volt.

Az egykori apáca iskola ezúttal feketébe borult és habár a szimpatikus kerthelyiséget az eső miatt nem lehetett kihasználni, összességében a Dürer Kert tökéletes helyszín volt a Lord Of The Lost koncert lebonyolítására. Köszönjük meg nekik, hogy elhozták nekünk a kedvencünket!!

Neked hogy tetszett a koncerthelyszín? Te hová szerveznéd meg a következő LOTL koncertet? Írd meg nekünk kommentben!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .