Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Sinister Summer Stream részlet: Born With A Broken Heart

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Sinister Summer Stream részlet: Born With A Broken Heart

A Born With A Broken Heart című dalt először a Judas c. lemez készítéséről szóló Lord Of The Lost dokumentumfilm előzeteseként láthattuk először. A fülbemászó dallam és a mély jelentéssel bíró dalszöveg hamar beivódott, a képanyag pedig rövid időre engedett belátni a Judas készületeinek kulisszái mögé. A filmet összefoglaló klipből megtudhatjuk, milyen összetartást igénylő kemény munka árán tarthatjuk kezünkben a minden hangjegyében gondosan kidolgozott dupla lemezt, a 73 perces dokumentumfilm pedig még mélyebben is bele enged látni a részletekbe.

További videókért és videóklipekért iratkozz fel a Lord Of The Lost és a TV Of The Lost csatornára a YouTube-on!

Sajnos koncertdétumok továbbra sincsenek, de a Sinister Summer Stream koncerten bárki részt vehetett, aki nem bírta ki a következő dátum bejelentéséig és persze akit érdekelt „élőben” is, hogyan tolja a Lord Of The Lost a Judas-t. A Born With A Broken Heart c. dalt a zenekar kiragadta a streamből és megosztotta a nagyérdeművel, ahogy tette ezt a Sinister Summer Stream koncertet záró Ordinary World c. dallal is.

A Born With A Broken Heart dalszövege a Judas c. album összes többi nótájával együtt eredeti nyelven és magyarul is megtalálható weboldalunkon! Ha érdekel, hogy milyen volt a Sinister Summer Stream koncert, keresd az oldalon koncertbeszámolóinkat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .