2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

24 órán át csomagolta új lemezét a Lord Of The Lost a rajongóknak

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

24 órán át csomagolta új lemezét a Lord Of The Lost a rajongóknak

Az új lemez megjelésének alkalmából a zenekar nem mindennapi dologra szánta el magát. Chris, Gared, Klas, Nik és Pi fejébe vette, hogy 24 óra leforgása alatt minden előrendelt Judas terméket ők maguk csomagolnak be, hogy a küldemények a megjelenés napjához (július 2.) legközelebb érkezhessenek meg. A csomagolást 24 órás live stream keretében élőben közvetítették.

A live stream alatt volt élőzene, kedvenceinkkel együtt étkezhettünk és szemünk megszakítás nélkül pásztázhatta, hogy mikor és hogyan kerül kartondobozba a rengeteg megrendelés között a miénk. A fiúk jöttek-mentek, rendíthetetlenül fogytak a díszdobozos CD-k, a pólók, bögrék, vinyl lemezek és a kávé, az üres kartondobozok pedig egyre kevésbé voltak útban ahhoz, hogy akadálytalanul lehessen mozogni.

„Sok jó ember kis helyen is elfér” – szokták mondani, és a csapat nem először volt már hosszú órákig szűk helyen összezárva, hiszen a turnék során már hozzászoktak az efféle megpróbáltatásokhoz. Így aztán Chris és Pi vezetésével együtt edzhettük az izmainkat és „éjféli jógában” is részt vehettūnk, mely alatt alaposan szemügyre vehettük többek között a zenekar Dark Fit termékeit is. Igaz, mi kevésbé szűkös és izgalmas helyen tehettük mindezt, mint amilyen a Lord Of The Lost termékekkel megtömött Hamburg Records raktára volt ezen a napon. Volt kérdezz-felelek, a hajnali, nyugalmasabb órákban pedig telefonon is beszélhettünk a bandával.

Sokan gondolják, hogy a rockzenészek élete csak buliból áll! Ahhoz, hogy a metál zenekarok eredményeket érjenek el, keményen kell dolgozni és a legnehezebb pillanatokban is igazi csapatmunkára van szükség úgy a színpadon, mint a színfalak mögött. A feladatokat közösen kell vállalni és mindenkinek alkalmazkodnia kell a másikhoz, ami néha nem könnyű. A Lord Of The Lost a ebben a rendhagyó 24 órás élő műsorban azt is bebizonyította, hogy mindannyian remek csapatjátékosok úgy a zenében, mint bármilyen más feladatban.

Az LOTL a stream alatt szűkösen ugyan, de profin megoldotta hol szintivel, hol akusztikus gitárral az élőzenét, a hangulat olyan volt, minthacsak tábortűz köré gyűltünk volna. Az est folyamán volt egy kvíz, melyben a zenekarnak kellett kérdésekre felelnie. A kvíz jó hangulatban telt el, és Pi nyerte meg. Ez után érkezett egy meglepetés vendég is, Andreas „Don Canone” Puchebuhr, a német Unzucht zenekar basszusgitárosa, aki ajándékot is hozott kedvenceinknek.

Az új videóklip, a Gospel of Judas ugyanezen a jeles napon volt látható először. A Live stream kezdete után egy órával együtt nézhettük meg ezt is a srácokkal. Végül a csomagolás sikeresen lezárult, az adás végén volt még egy utolsó hajrá, amikor az utolsó boxokat is meg lehetett rendelni. A srácok remekül helyt álltak, Flo V. Schwarz irányítása alatt a live akadálytalanul működött az elejétől a végéig. Végül minden időben dobozba került és szuper estének lehettünk részesei. Köszönjük minden résztvevőnek! (A kutyusnak is!)

Pillanatképek a Lord Of The Lost 24 órás műsorából

Köszönjük a zenekarnak, Flo V. Schwarznak és a Hamburg Recordsnak ezt az emlékezetes estét! Már nagyon várjuk a postást és a Sinister Summer Streamet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .