Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

A Lord Of The Lost: Judas c. album a német slágerlista 2. helyezettje

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

A Lord Of The Lost: Judas c. album a német slágerlista 2. helyezettje

A német slágerlisták 2. helyezettje

A Lord Of The Lost: Judas c. dupla album 2021. július 02-án jelent meg, és egy héttel később már a német albumlisták 2. helyére került.

Néhány évvel azután, hogy a hivatalos német slágerlistákat összeállító GFK Entertainment a slágerlisták első helyezettjeinek bevezette az ún. albumdíját, a Lord Of The Lost: Judas c. 2021-es dupla lemezével hamar bebizonyította, hogy méltó erre a címre. A július 2-ai dupla album megjelenést követően a Judas 3 héten át szerepelt a TOP 100-as listában és egy héten át volt a 2. legkeresettebb lemez Németországban. Ezzel az eredménnyel a zenekart mindössze egyetlen helyezés választotta el Németország legrangosabb zenei díjától.

A Judas-t végül egy társadalomkritikát megfogalmazó slágernek köszönhetően Danger Dan: Das ist alles von der Kunstfreiheit gedeckt c. albuma utasította maga mögé. A címadó dal a művészi szabadságról, valamint a tilos és az engedélyezett közötti határokról szól. Az 1. számú zenei díjat a dalszerző Danger Dan német rapper vehette át a szólóalbumával elért eredményeiért. Az alábbiakban erről a lemezről hallhatjuk a vele azonos Das ist alles von der Kunstfreiheit gedeckt c. dalt a Lord Of The Lost előadásában. A fiúk ezzel gratuláltak a slágerlista 1. helyezettjének.

Figyelem! Ebben a videóban nem az eredeti dalszöveg hallható! Az eredeti dal a szerző előadásában itt tehinthető meg:
Danger Dan: Das ist alles von der Kunstfreiheit gedeckt

A Hivatalos Német Slágerlista (Officielle Deutsche Charts) az egyetlen olyan zenei lista Németországban, amelyeket a németországi hanglemezgyártók szövetsége (Bundesverband Musikindustrie) engedélyez. A listákat a piackutatással foglalkozó GfK Entertainment adatai alapján a Németországban legtöbbet hallgatott, streamelt, letöltött és vásárolt zenei anyagokból több mint 10 kategóriában állítják össze. A helyezések valós eladási adatokon vagy az elért forgalomon alapulnak. Az eladott lemezek számának meghatározásában Németországban körülbelül 2800 kereskedő vesz részt. A német hivatalos listák első helyezettje kapja meg a legjobb albumért, ill. kislemezért járó #1 díjat.

Gratulálunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .