Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

The JUDAS Release Stream (Sinister Summer Stream)

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

The JUDAS Release Stream (Sinister Summer Stream)

Sinister Summer Stream jegy

A Sinister Summer Stream koncertet még az év elején, második stream koncertje után jelentette be a zenekar. A JUDAS Release Stream lezembemutató koncert egy nappal a Judas névre keresztelt album megjelenése után lesz megtekinthető az interneten.

Sokan már kívülről fújjuk a „The Death Of All Colours” dalszövegét, valamint az első néhány dalt a lemezről, rövidesen pedig már a hanghordozót is kezünkben tarthatjuk, hiszen alig néhány nap maradt a lemez megjelenésig. A fiúk már most több videóklipben bizonyították, hogy a Judas c. album kellően érdekfeszítőre és misztikusra sikerült. A Lord Of The Lost ellenállhatatlan képi és hangvilága, az egymásba gabalyodott jó és rossz gondolataink mindenkori megtestesítői.

Július 3-án a Sinister Summer Stream koncerten együtt kiálthatjuk a zenekarral, hogy „Priest!” és végre ismét koncerten érezhetjük magunkat, mégha csak a televízió képernyője előtt is. A stream koncert előnye, hogy jól hallasz és jól látsz, nem áll senki eléd. Úgy is mondhatjuk, hogy minden jegy az első sorba szól! Annak ellenére, hogy többféle jegyár közül választhatsz, minden jegyárért ugyanazt a koncertélményt kapod!

További info a Judas c. Lord Of The Lost lemezről: https://judas.lordofthelost.de

A Lord Of The Lost hamarosan ismét kiengedi fantáziánkat a palackból. Ha élünk a lehetőséggel, teljesülhetnek a kívánságaink. 386 rajongónak máris teljesült egy kívánsága, hiszen hangjuk ezen a lemezen egyesült a zenekaréval, nevük pedig felkerült a lemezborítóra. De vannak még kívánságaink, igaz? Mindannyian koncertre vágyunk, de ez jelenleg egy elérhetetlennek tűnő álom. Fogadjuk el, hogy ez az év még a stream koncerteké! Ne maradj ki belőle, mert a pandémia alatti koncertek történelmet írnak!

Vedd meg jegyed a stream koncertre!

Azok a zenekarok, akik átvészelik ezt a nehéz időszakot, a legjobb, legtámogatóbb közönséggel rendelkeznek, de ez nyilvánvalóan a zenekar érdeme. A Sinister Summer Stream koncerten történő részvételünkkel sokat teszünk azért, hogy a jövőben Chris, Gared, Klass, Nik és Pi még sokáig színpadra lépjen és akár ismét Budapestre jöjjön! Szóval kinek kívánsága még, hogy ismét láthassuk őket élőben?!

A zenekar leírása a Sinister Summer Stream koncertről:

Valami hatalmas következik. Egyelőre nem tudunk többet mondani. De ezt az eseményt egy egyedi stream koncert kíséri. Sok vadonatúj és korábban kiadatlan dal, még soha nem hallott és játszott, valamint a legnagyobb LOTL slágerek gyűjteménye. A SINISTER SUMMER STREAM új és eddig ismeretlen audiovizuális LOTL élményt kínál Önnek! A közvetítés online lesz, és bőven nézhető EGY HÉTIG!

2021. június 26, lordofthelost.hamburgrecords.com

További információk a Judas lemezről. Az új lemez és jegyek a stream koncertre megvásárolhatók a hivatalos Lord Shopban. A lemezt még megjelenése előtt több korlátozott kiadású, díszdobozos változatban lehetett előrendelni. Ezek mindegyike elfogyott, de ha elég gyors vagy, még mindig van a limitált kiadású KVLT boxból!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .