Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Véssük kőbe az első koncert emlékét!

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Véssük kőbe az első koncert emlékét!

Dürer Kert kavicsok

November 5-én a Dürer Kert bejelentette, hogy bezár. Legalábbis a régi helyén. Amit azonban most kitaláltak, attól szem nem marad szárazon…

A budapesti Dürer Kert működése az utóbbi időszakban a vírushelyzet miatt többször is változáson ment keresztül és sajnos egyre korlátozottabban kellett működnie. Végül november 5-én a Dürer Kert Facebook oldalán bejelentette, hogy búcsúzik a jelenlegi helyétől és közös búcsú-koccintásra invitálta érdeklődőit egy eseménysorozat keretében.

Az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám az a hely, ahol a jelenlegi szórakozóhely falai állnak. Ezek között a falak között számos olyan emlékezetes rendezvényen vehettünk részt, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni, ilyen volt többek között az első magyarországi Lord Of The Lost koncert.

A Dürer Kert a jövőben új helyen fog kinyitni, ahol a klub üzemeltetőinek nem csak a kaput kell majd megnyitnia a nagyérdemű előtt, de az új helyen újra le kell majd raknunk az egykori élményeink alapkövét. A Dürer Kert munkatársai ehhez egy elképesztően kedves és szimbolikus ötlettel álltak elő. Helyes kis tasakokba zárták a múltat, hogy az ne válhasson az idő martalékává.

Ha téged is köt egy olyan emlék a Dürer Kerthez, amelyet kőbe vésnél, nézd meg, hogyan vehetsz részt az általuk létrehozott események valamelyikén:

A Kert éppen annyira volt a tiétek is, mint a miénk, hiszen ti töltöttétek meg élettel. S bár most lezárul a Dürer egy…

Közzétette: Dürer Kert – 2020. november 7., szombat

Habár az idei évet indító hazai Lord Of The Lost koncerten az On This Rock I Will Build My Church c. dal nem hangzott el, a szám címének (Ezen a sziklán építem fel a saját templomomat) szellemében segítsük a Dürer Kertet is abban, hogy az új szórakozóhely ismét a régi helyszín emlékeinek alapjaira épülhessen! Vigyél haza te is egy tasakkal a múltból!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .