2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Dirty New Year: online utószilveszter LOTL módra

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Dirty New Year: online utószilveszter LOTL módra

Dirty New Year a föld körül

Mi, akik ott voltunk a budapesti koncerten, szerencsések vagyunk, hiszen kedvencünk, a Lord Of The Lost koncertjével nyitottuk és zárhatjuk is az idei évet! Jön az egy napos világkörüli turné, a Dirty New Year!

A 2020-as évszám mostmár egészen biztos, hogy sokunk emlékébe beékelődik. A több, mint fél éve tartó pandémiát könnyebb elviselni, ha néha elrugaszkodunk a földtől és megpróbálunk a mának élni. Ezt a Lord Of The Lost dalszövegekben is gyakran hallhatjuk. Most különösen fontos a magunkra szánt idő, divatos nyelven szólva az „énidő”, ami a saját szórakozásunkat és nyugalmunkat hivatott szolgálni.

A jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy személyes tiszteletünket tegyük egy-egy koncerten, azonban mindig vannak alternatívák arra, hogy jól érezhessük magunkat és amellé álljunk, amit és/vagy akit szeretünk. A szórakoztatóiparnak most nagy szüksége van ránk, hiszen a zenekarok most nem léphetnek fel többezres közönség előtt. Ugyanakkor nekünk is legalább olyan nagy szükségünk van a zenére, mint talán még soha!

Mi emberek eredendően jók vagyunk. Ezen felismerésből született meg a szavunk: „emberi”. Ha a szó nemes értelmében igazán emberek akarunk maradni, lehetőségünkhöz képest segítsük magunkat egymás kölcsönös támogatásával! Itt az ideje megmutatni a zenekarba vetett bizalmunkat!

2021. január 2-án a Lord Of The Lost koncertet ad az interneten egy világszerte látható élő közvetítés formájában!

A „Dirty New Year” (Mocskos Újév) névre keresztelt koncertre az alábbi címen lehet jegyeket vásárolni. A koncertjegy becsületkasszához hasonló módon működik, ami azt jelenti, hogy az alapár mellett támogatói jegyek is vásárolhatók. A koncertjegyet, (ami egy kód lesz) a megrendelést és fizetést követően emailben fogod megkapni. A koncert este 19 órakor kezdődik és a neten lesz látható élőben. A live stream végét követően a koncert néhány napig még elérhető lesz a jegyvásárlók számára.

Igen, idén együtt utószilveszterezhetünk a kedvencünkkel online. Zárjuk le a 2020-as évet rendhagyó módon! Mi már megvettük a jegyünket a januári Dirty New Year bulira, na és te?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .