Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Hallottál már a Lord Of The Lost karaoke lemezről?

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Hallottál már a Lord Of The Lost karaoke lemezről?

Lord Of The Lost karaoke

Ha tanulod a dalokat, vagy csak feldobnád valamivel a zuhanyzást, a Lord Of The Lost karaoke lemezt neked találták ki! A klasszikus Swan Songs lemezek után 2019-ben kedvenceink egy instrumentális lemezt is piacra dobtak.

Egy évvel a 2018-as album kiadása után a Lord Of The Lost kiadott egy karaoke lemezt, ami a Thornstar albumról az összes dal instrumentális verzióját tartalmazza. Az ének nélküli, csak hangszerekkel játszott nóták kiválóan kombinálhatóak az dalszövegek olvasásával, így ez az album akár a tehetséged gyakorlására, azaz karaokizásra is alkalmas.

A karaoke fogalma azelőtt a japánok szórakozásaként volt ismert. Az ún. karaoke bárokban fáradt japán üzletemberek énekelték ki magukból az aznapi fáradtságot. Az 1970-es években már kifejezett karaoke gép segítségével lehetett a különböző muzsikákra énekelni, míg az 1980-as években az audio mellett szöveget is megjelenítettek ezek a készülékek. Az instrumentális Thornstar album nem egy zenegép, de tökéletesen alkalmazható karaokiként.

Ugye te is voltál már koncerten és tudod, milyen pótolhatatlan érzés, amikor a többezer fős közönség egyként énekli kedvenc előadójával a dalokat?! Ha szeretnél te is ilyen élmény részese lenni és szeretnél együtt énekelni a többiekkel, a Lord Of The Lost karaoke egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a legközelebbi koncertig könnyedén megtanulhasd a dalszövegeket!

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes dalszöveget, alább pedig a számokat tudod végighallgatni.

Iratkozz fel a Lord Of The Lost Spotify csatornára, ahol mind az eredeti, mind az instrumentális Thornstar album, valamint a többi LOTL lemez is bármikor meghallgatható!

A Thornstar album instrumentális változata tartalmazza mind a 13 dalt, amely az eredeti lemezen található az On This Rock I Will Build My Church c. daltól a Ruins-ig. A karaoke albumot hallgatni a Spotify-on tudod, CD-ket, bakelit lemezeket és egyéb relikviákat pedig a zenekar hivatalos webshopjában tudsz vásárolni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .