Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Viva Vendetta 32 művész előadásában

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Viva Vendetta 32 művész előadásában

Viva Vendetta 32

A Viva Vendetta sokunknak dobogtatja meg duplán a szívét. Ez az a dal, melynek eredetijében 386 rajongó hangját hallhatjuk a CD-ken, a videóklipben és a zenei stream felületeken is. Az eredeti dal a Judas c. dupla lemezen hallgatható meg, a résztvevő rajongók listája a lemez borítóján van felsorolva.

De ez a dal nem csak ezért különleges! A lemez kiadása előtt 32 művészt kértek fel arra, hogy a Viva Vendetta instrumentális változatára dalt írjon. A művészek vállalták a feladatot és mindenki úgy írta meg a maga dalszövegét és úgy formálta a dalt, hogy a címet sem tudták. Chris nem egy interjúban mondta el, hogy régi álma vált valóra ezzel a kísérlettel.

Az eredmény önmagáért beszél, a 32 különböző dalt a Judas megjelenésekor adták ki a lemez megjelenésekor limitált példányszámban megjelenő boxok egyikében. Ebből a 32 dalból készült egy válogatás, ami az alábbiakban hallható:

További zene különlegességekért iatkozz fel a Napalm Records csaornára is!

A többszáz rajongó hangját őrző, eredeti Lord Of The Lost: Viva Vendetta weboldalunkon is meghallgatható, sőt! A dalhoz videóklip is készült, amit szintén megtalálsz, ha átkattintasz!

Ha szeretnéd megvásárolni, vagy meghallgatni az teljes lemezt, további információ a Judas c. dupla lemezről a judas.lordofthelost.de oldalon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .