Kötött Lord Of The Lost pulóverben karácsonykor?

Nem telhet el úgy karácsony, hogy ne kerüljön Lord Of The Lost termék a fa alá! Emlékszel még a „csúnya karácsonyi pulóverre”? Neked még nincs?!

A metálosok élete nem csak játék és mese! Gyakran írnak le minket melankólikus depressziósként, miközben nekünk épp olyan fontos a humor az életünkben, mint akinek más a zenei ízlése. Ott van például a cicás póló és pulóver, amit mindenki imád, de megemlíthetnénk például az ajándéktárgyakat is, egyebek mellett az „I hate LOTL” (Utálom az LOTL-t), vagy a híres „papírnehezéket”.

A humor fontos. Különösen egy olyan mély érzelmeket megzenésítő zenekar életében, mint a Lord Of The Lost. A zenekar ezért nagy figyelmet fordít a poénokra, így hol egy videóklipben élik ki sajátos viccelődésüket, hol a merchandise termékkínálat bővül valami meglepő újdonsággal.

A karácsony előtti időszakban például évről évre piacra dobják a csúnya karácsonyi kötött pulóvert, hiszen nem telhetnek el az ünnepek úgy, hogy a családban legalább egy valakin ne legyen a „klasszikusból”. Idén nem lesz új minta, de a tavalyi kötött Lord Of The Lost pulóver idén is megvásárolható! Érdemes körülnézni a webshopban, mert egyes termékek jelenleg is 50%-os áron kaphatók!

Végül a karácsonyi hangulat kedvéért nézd meg az alábbi videóklipet:

További Lord Of The Lost videóklipek: @LordOfTheLostOfficial

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .