Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

A legendás cicás póló, ami minden acélszívet meglágyít

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

A legendás cicás póló, ami minden acélszívet meglágyít

Lord Of The Lost: cicás póló minta

A metálzene hallgatóinak képviseletében évtizedek óta arra kárhoztatjuk magunkat, hogy feketébe bújva gyászoljuk a jövőnket. Most mégis a Lord Of The Lost zenekar tagjait doromboló cicaként ábrázoló babarózsaszín póló az egyik legnépszerűbb metál póló a rajongók körében. Mi lehet ennek az oka?

A Lord Of The Lost mindig valami szokatlannal áll elő. De hogy a „rágógumi rózsaszín” nadrág után ismét képes lázba hozni minket valami, ami rózsaszín, azt nem gondoltuk volna! A metál viselet klasszikus feketéje mellé az élénk pink után halvány rózsaszín termékek érkeztek a Lord Shopba, de ami mind közül kiemelkedő, az a „Laser pussy” névre keresztelt cicás póló.

Úgy tűnik, hogy a rock ruházattal tökéletes ellentmondásban lévő szín kisebb önismereti tréningen segített át, hiszen ismét előbújt belőlünk kislánykori lelkesedésünk a rózsaszín tárgyak iránt. A rózsaszín lenne az új fekete?! Azt azért nem, de az elfogadásnak (amit a zenekar képvisel) az is része, ha felismerjük, hogy a világ a szivárványhoz hasonlóan rengeteg színt foglal magába. Az önbizalomhoz vezető út egyike, ha valami nem mindennapi dologban veszünk részt. Egy rózsaszín cicás pólót hordani metálarcként tökéletesen alkalmas erre!

Lord Of The Lost: cicás póló
A Lord Shop tájékoztatása szerint a póló ezúttal is VEGÁN minősítéssel rendelkezik.

Vissza a nyolcvanas és kilencvenes évekbe!

Az első pillantásra a nyolcvanas és kilencvenes évek hangulatát idéző fiatalos, vidám pólóról kamaszkorunk régi „Mickey Mouse időszaka” ugrik be, de van még ezen a pólón valami különös és megmagyarázhatatlan. A titok nyitja a retro feeling, avagy a Lord Of The Lost és a múltunk találkozása. Érzések, amelyeket a múltunk, valamint kedvenc bandánk vált ki belőlünk. Jó érzések, amelyek összeadódnak és sokszorozódnak a Thornstar Arts grafikája láttán.

Ha elmélyülünk ezekben az érzésekben és tovább elemezzük a pólót, a grafika további meglepetéseket rejt, amit csak a rajongók érthetnek, míg kívülállók számára örök rejtély marad! Valószínűleg az sem véletlen, hogy az alkotó cicák képében ábrázolja a zenekart, hiszen a macskák dorombolása állítólag nyugtató, gyógyító hatással van ránk, akárcsak a zene, amit a Lord Of The Lost nyújt nekünk.

A „Laser pussy” póló humoros, ugyanakkor végtelenül kedves viselet. Megjelenése után közkívánatra készült belőle pulóver is, ami az első széria shopba kerülése után nagyon hamar elfogyott. Ne várd meg, hogy a cicás póló is elfogyjon! Itt lehet cicás pólót venni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .