2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Lord Of The Lost magyarul

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

 • Több, mint 500 rajongó szerepel a Lord Of The Lost új klipjében
  Minden zenekarnak fontosak a rajongói, de a Lord Of The Lost határozottan kiemelkedő munkát végez a közösségépítésben (is)!
 • A Lord Of The Lost 12 pontja
  A Lord Of The Lost rajongók titokban meglepetés videót szerveztek a banda Eurovíziós részvétele után. A videóban, melyben a magyar LOTL közösségből is képviseltették magukat néhányan, szimbolikusan megszavaztuk a zenekar ESC győzelmét.
 • Az ESC részvételhez szükséges „állásinterjú” magyarul
  Idén kedvenc bandánk is jelentkezett a 2023-as Eurovíziós Dalfesztiválra (ESC), melynek németországi előválogatóján a Lord of the Lost a „Blood & Glitter” című dallal indul. A jelentkezők egy meghallgatáson vettek részt, az alábbiakban ez olvasható magyarul.

Lord Of The Lost képek

 • Homecoming Tour Budapest, csoportkép
  A Lord Of The Lost féle Homecoming Tour 2022. október 6-án startolt Németországban. Az első állomások között a banda csak miattunk és egy osztrák állomásért hagyta el saját országuk határát…
 • Pillanatképek a 2021-es Dirty New Year Stream koncertről
  Hamarosan fővárosunkba érkeznek a fiúk. Addig is néhány kedvcsináló fotó egy korábbi stream koncertről. 2022. június 7-én már nem a kanapén szűkölködve fogunk csápolni!
 • Pillanatkép: Festival of Love
  Vidám pillanat a csodálatos Festival of Love stream koncertről. A fotón Gared Dirge mosolya az egyik dal végeztével.

Lord Of The Lost dalok és videóklipek

 • Shock To The System (Weapons Of Mass Seduction, 2023)
  Vissza az imádott kilencvenes évekbe! A Shock To The System c. dalt Billie Idol 1993-as Cyberpunk c. albumáról ismerhetjük. Abban az időben nem létezett olyan rockbuli, ahol ez a dal ne hangzott volna el. A címe elárulja a témáját, „Sokkold a rendszert”.
 • NoituLOVEr (Blood & Glitter Deluxe, 2022)
  A NoituLOVEr, azaz Szeretet forradalom c. dal egy dal arról, hogyan tehetjük szebbé a világot. Egy dal arról, hogy milyen az igazi forradalom, aminek nem csak szereplői, hanem irányítói is magunk vagyunk…
 • The Curtain Falls (Blood & Glitter Deluxe, 2022)
  A The Curtain Falls, azaz „A Függőny lehull” egy igazi közösségépítő, vidám, bulizós dal. Mondhatni a Lord Of The Lost 2023-as himnusza. A félelmeinkről és a lelki megpróbáltatásaink leküzdéséről szól…