Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Érdekességek a Last Words c. dal klipjének forgatásáról

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Érdekességek a Last Words c. dal klipjének forgatásáról

Last Words klip jelenet

Azt eddig is tudtuk, hogy Chris Harms és a Lord Of The Lost zenekar milyen odaadóan végzi a munkáját, valamint azt, hogy a banda teljes hátterét biztosító csapat is profi. Most a Last Words c. klip forgatásáról is megtudhattunk néhány szösszenetet, ami ugyanennek a csapatnak a kitartásáról árulkodik.

A „Last Words” c. dalhoz tartozó videóklipet a németországi Elba folyónál vették fel. Az Elba folyó még a cseh–lengyel határhoz közeli Óriás-hegység csordogáló patakjaiból egyesülve hull alá egy 50 méteres vízesés formájában. Leérte után egészen Németországig kanyarog, ahol Hamburg városon átkelve az Északi-tengerbe ömlik.

A forgatásra egy hideg, novemberi napon került sor. Aznap nagyon hideg volt, ezért mind Chris a vízben, mind a többiek óriási erőfeszítéseket tettek meg azért, hogy a klip elkészülhessen. Végül minden belefektetett munka és kitartás ellenére a felvételek 99%-át nem lehetett felhasználni, mert a hideg téli napon gyorsan sötétedett.

A Last Words c. dal klipje volt a zenekar 2. hivatalos videóklipje. A 10. évforduló alkalmából néhány napon belül újra kiadásra kerülő 2020-as Fears CD-n (Digipak) és dupla vinyl lemezen fog megjelenni, teljesen újrakeverve! A CD lemez 6 bónusz dalt is tartalmaz, melyek közül néhány eddig kiadatlan demó.

A Last Words a 2010-es Fears c. albumon található első, azaz nyitó dal volt. Ez az album néhány napon belül új borítóval kerül újra kiadásra. A borító történetéről itt olvashatsz, az új kiadású lemezt pedig itt tudod előrendelni, ill. november 13-tól megvásárolni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .