Újra kiadják az első Lord Of The Lost lemezt

Tíz éves évfordulója alkalmából újra megjelenik az első Lord Of The Lost album. A 2020-as kiadású Fears c. lemez ezúttal CD-n, vinil lemezen és magnókazettán is megvásárolható!

Alig hogy megjelent a hír, máris elkapkodták azt a limitált kiadású, magnókazettát is tartalmazó „Fears csomagot”, amiből összesen 100 db-ot lehetett előrendelni.

Az eredeti lemez 2010. február 19-én jelent meg a németországi Out of Line Music kiadásában, míg a Fears 2020-as kiadása a Hamburg Records lemezkiadó munkáját fogja dícsérni. Az új kiadás borítójában is új lesz, amihez egy kisebb sztori tartozik. Eredetileg ezzel a borítóval jelent volna meg a lemez, de az utolsó pillanatban lecserélték.

Fears 2020

2008 elején még nem állt össze a teljes zenekar, ezért Chris még egyedül rögzítette a Fears c. első albumot. Ekkor már dolgozott a vizuális koncepción is: leendő feleségével készítettek fényképeket, megtervezték az első LOTL logót, a karcolt „Fears” albumcímet. Miután aláírták első lemezszerződésüket, többen is azt tanácsolták nekik, hogy debütáló albumhoz kevésbé sötét kép kellene és az illetékeseknek jobban tetszett az a borító, amivel végül kiadásra került a lemez.

Forrás: Chris Harms, Facebook

10 év elteltével a Fears újbóli kiadásával végre lehullhat a lepel a Fears eredeti borítójáról! 2020. november 13-án az új kiadás az igazi borítóval fog megjelenni! A CD újrakevert hanggal és 6 részben eddig kiadatlan bónusz számmal kerül kiadásra, míg a vinyl lemez dupla lesz és krémfehér színű. A 2020-as kiadású Fears album itt kapható: lord-shop.de

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .