Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Újra kiadják az első Lord Of The Lost lemezt

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Újra kiadják az első Lord Of The Lost lemezt

Fears 2020

Tíz éves évfordulója alkalmából újra megjelenik az első Lord Of The Lost album. A 2020-as kiadású Fears c. lemez ezúttal CD-n, vinil lemezen és magnókazettán is megvásárolható!

Alig hogy megjelent a hír, máris elkapkodták azt a limitált kiadású, magnókazettát is tartalmazó „Fears csomagot”, amiből összesen 100 db-ot lehetett előrendelni.

Az eredeti lemez 2010. február 19-én jelent meg a németországi Out of Line Music kiadásában, míg a Fears 2020-as kiadása a Hamburg Records lemezkiadó munkáját fogja dícsérni. Az új kiadás borítójában is új lesz, amihez egy kisebb sztori tartozik. Eredetileg ezzel a borítóval jelent volna meg a lemez, de az utolsó pillanatban lecserélték.

Fears 2020

2008 elején még nem állt össze a teljes zenekar, ezért Chris még egyedül rögzítette a Fears c. első albumot. Ekkor már dolgozott a vizuális koncepción is: leendő feleségével készítettek fényképeket, megtervezték az első LOTL logót, a karcolt „Fears” albumcímet. Miután aláírták első lemezszerződésüket, többen is azt tanácsolták nekik, hogy debütáló albumhoz kevésbé sötét kép kellene és az illetékeseknek jobban tetszett az a borító, amivel végül kiadásra került a lemez.

Forrás: Chris Harms, Facebook

10 év elteltével a Fears újbóli kiadásával végre lehullhat a lepel a Fears eredeti borítójáról! 2020. november 13-án az új kiadás az igazi borítóval fog megjelenni! A CD újrakevert hanggal és 6 részben eddig kiadatlan bónusz számmal kerül kiadásra, míg a vinyl lemez dupla lesz és krémfehér színű. A 2020-as kiadású Fears album itt kapható: lord-shop.de

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .