2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Szavazz ma este Németországra az Eurovízión!

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Szavazz ma este Németországra az Eurovízión!

Ma lesz az Eurovíziós Dalfesztivál döntője. Idén először a nem résztvevő országok is szavazhatnak a versenyben lévő dalokra, ezért most rajtunk a sor, hogy bizonyítsunk! Szavazz velünk te is a Lord Of The Lost zenekarra!

Az Eurovíziós Dalfesztivál országos megmérettetésein minden résztvevő ország maga választja ki azt a dalt, amellyel képviselteti magát a versenyen. Idén Magyarország nem indult az Eurovízión, de kedvenceink, a Lord Of The Lost megkapták a lehetőséget, hogy Németországot képviseljék a nemzetközi versenyen.

Szavazni online az alábbi weboldalon lehet: esc.vote

Az Eurovízión résztvevő országok nem szavazhatnak a „sajátjaikra”, a nem résztvevő országok pedig eddig senkire sem szavazhattak. Most először azonban a nem résztvevő országok, azaz idén Magyarország is szavazhat, méghozzá online! A német rajongók tehát nem vehetnek részt a szavazásban, ezért a srácoknak most nagy szükségük van ránk!

A szavazás díja: 0,99 Euro. Ha több dalra is szavazni szeretnél, max. 20 szavazatot lehet leadni. A magyar szavazatokat egybevetik a többi nem résztvevő ország szavazataival és összesítésekor „Rest of World” néven hallhatjuk majd ezt a részeredményt. További információk a szavazásról

Eurovíziós Dalfesztivál 2023: Live Stream

Nézd te is élőben az Eurovíziós Dalfesztivált és szavazz velünk online a Lord Of The Lost: Blood & Glitter c. dalra! A német rajongók már bizonyítottak az országos fordulóban, most rajtunk a sor, hogy megmutassuk, mennyire szeretjük a bandát!

Üdvözöljük a Eurovíziós Dalfesztivál magyar rajongótáborát és a magyar Eurovízió weboldal szerkesztőit! Bízunk benne, hogy hamarosan az Eurovízió rajongói között is üdvözölhetünk néhány Lord Of The Lost rajongót és jövőre veletek együtt mehetünk a budapesti koncertre!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .