Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Magyarul üzent nekünk a zenekar

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Magyarul üzent nekünk a zenekar

Néhány nap múlva érkezik hozzánk a zenekar az október 6-án induló Homecoming Tour elnevezésű turné keretében. Ennek kapcsán üzent nekünk Chris és Nik ezúttal magyarul!

A Lord Of The Lost üzenetét egy online fordítóprogram fordította le németről magyarra. Chris megkérte Niket, hogy olvassa fel magyarul a lefordított üzenetet. Nik készségesen vállalta a dolgot és habár a dátummal meggyűlt a baja, a rábízott feladatot hibátlanul megoldotta.

Nemrég Chris és Pi üzent Budapestnek, ezért ha nem szeretnél lemaradni ezekről az ünetekről, további hasonló bejelentkezésekért iratkozz fel a Lord Of The Lost Instagram profiljára, a magyar verziókért pedig kövesd weboldalunkat!

Jegyek a budapesti koncertre itt érhetőek el. A turné további állomásaira pedig itt tudsz informálódni és jegyet vásárolni. December 17-én LORDFEST néven lesz egy turnét záró ünnepség Hamburgban, erről szintén a megadott linken találsz információt a jegyárakról és a további részletekről!

Mostanában mindannyiunkat életét viharos körülmények próbálják meg behálózni. Kit így, kit úgy szorongatnak az egyre feketébb viharfelhők. De mi tudjuk, hogy a nap mindvégig ott van a felhők mögött! Egy koncert tökéletes alkalom arra, hogy tartsuk egymásban a lelket és kikiáltsuk magunkból mindazt, ami fáj. Gyere el te is a koncertre és érezd jól magad közöttünk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .