2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Így edzett Chris és Pi a HomeComing Tour koncertekre

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Így edzett Chris és Pi a HomeComing Tour koncertekre

Hamarosan megkezdődik a Lord Of The Lost: Homecoming Tour, azaz „Hazatérőnek” keresztelt európai koncertsorozat, melyből Budapest sem fog kimaradni! Nézd meg, hogy edzettek a fiúk a turné előtt és mit üzentek nekünk!

A zenekar október 6-án, a németországi Nürnbergben lép fel először, majd újabb németországi állomások következnek, melyeket a teljes hónapban csak Magyarország és Ausztria miatt szakítanak meg. Hazánkban az LOTL október 13-án fog fellépni. E két kitérő után a turné ismét németországi állomásokon folytatódik tovább. További koncert helyszínekért kattints ide!

A fentiek ismeretében mindenkire szükségünk van, aki szereti őket és még nem döntötte el, hogy jön-e a koncertre. Ez a koncert lesz az első Magyarországon, ahol a Lord Of The Lost főzenekarként fog fellépni. További mellette szóló érv, hogy az előzenekar a Nachblut és a gyönyörű Scarlet Dorn lesznek. Jegyek még kaphatóak itt.

A turné végét 2022. december 17-én Hamburgban egy saját szervezésű, ún. LORFEST 2022 fesztiválon ünneplik meg a End of Green, Aesthetic Perfection, Tag My Heart előzenekarok részvételével. További részletek a fesztiválról a zenekar weboldalán!

Szereted annyira a zenekart, hogy azt szeretnéd, ha ez a téma töltené ki a szabadidődet? Szeretnéd a fentiekhez hasonló módon magyarul tudósítani a fiúk körül történő eseményeket? Szeretnél egy hozzád hasonló, írtó jófej emberekből álló közösség része lenni? Jelentkezz önkéntes szerzőnek és készítsük együtt az oldalt!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .