2024. április 18. BARBA NEGRA
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Ingyenes stream koncert: Festival of Love

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Ingyenes stream koncert: Festival of Love

Festival Of Love

Festival Of Love néven 2021. december 24-én ingyenes stream koncertet ad a Lord Of The Lost zenekar. Ezzel a koncerttel szeretnének köszönetet mondani a rajongóknak a hűségükért. A koncert bárki számára ingyen megtekinthető lesz a YouTube-on!

A Till Death Us Do Part c. dal klipjében látott és a későbbi Judas c. lemezen használt hangok egyikét, a templomi orgona hangját a Hamburg-Wandsbek kerületében található templom, a Kreuzkirche kölcsönözte. Ebben a templomban került felvételre a Lord Of The Lost: Festival Of Love című stream koncertje.

Idén december 24-én fel kell hagynunk a karácsonyi tévézési szokásaink hagyományával, mert ezúttal a Reszkessetek betörők helyett kedvenceink koncertjét nézhetjük majd az ünnepnapokon. Az ingyenes unplugged koncerten ismét hallhatjuk majd az orgona hangját, Chris hangját pedig akusztikus gitárok kísérik majd a dobok és a szinti mellett. Az orgonán játszik: Corvin Bahn (Charms & Kapelle).

A koncert előzetese. Mindig olvasd el a videók alatti leírásokat! A koncert ingyenes, azonban ide kattintva támogathatod a zenekar munkáját!

A Lord Of The Lost: Festival Of Love c. stream koncert december 24-től ide kattintva lesz megtekinthető!
Kattints és kapcsold be az emlékeztetőt!

Készül az újabb advent naptár?!

Tavaly év végén a Lord Of The Lost nem hétköznapi meglepetéssel készült a rajongóinak. Egy advent naptárt készítettek, amelynek képzeletbeli ablakocskái akárcsak a hagyományos advent naptárnál, december 1-től 24-ig minden nap egy meglepetést tartogattak számunkra.

Az advent naptár többek között olyan ‘80-90-es évek előadóinak nótáit tartalmazta az LOTL-t képviselő Chris Harms és Gared Dirge előadásában, mint pl. a Take That, a Kelly Family, Bon Jovi. A kalendárium csúcsát jelentő dalt nem szeretnénk ellőni, aki még nem hallotta ezeket a dalokat a fiúktól, itt elérheti a teljes 2020-as Lord Of The Lost advent naptárat.

November 16-án a zenekar koncertfelvételt készített a hamburgi Kreuzkirche templomban. Az akusztikus „szeretetkoncert” premierje december 24-én éjfélkor lesz a YouTube-on. Lehetséges, hogy egy újabb advent naptár utolsó ablakának ajándékáról beszélhetünk?

Két éve elmaradt koncertek

2020-ban januárjában a média már többször említette a pandémiát. Akkor már ennek minimális ismeretében, de még intézkedések nélkül juthattunk el a budapesti koncertre, a Dürer Kertbe. Az ezt követő még néhány fellépést követően a turnét végül megszakította a világjárvány. A világon minden más előadóművészéhez hasonlóan egészen az idei évig tucatnyi koncertdátum került eltörlésre.

A sok rossz hír után jött a bejelentés, hogy 2021-ben a Lord Of The Lost az Iron Maidennel fog turnézni és Európa szerte a világhírű metál banda előzenekaraként fog fellépni. Ezek a koncertek is elmaradtak. Nemrég bejelentették az új dátumot, ám a korunkra jellemző bizonytalanság és megosztottság okán az LOTL ezúttal biztosra ment.

Akárcsak 2020 év végén a Dirty New Year live stream koncerttel, az idei évre is tartogatott még néhány stream koncertet. A legutóbbi Sinister Summer Stream koncertet Chris, Class, Gared, Nik és Pi az alábbi sorokkal zárta:

“And I don't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive”
"S nem sírok a tegnap miatt
Mert valahol létezik a hétköznapi világ,
Valahogy meg kell találnom
S ahogy utat próbálok törni magamnak
A hétköznapi világba
Meg fogom tanulni, hogyan kell túlélni"

Ez a csodálatos dalrészlet a brit Duran Duran zenekar Ordinary World c. díjnyertes szerzeményéből való. A 2021-es év utolsó Lord Of The Lost: Festival of Love című koncertje ennek megosztottságtól és keserűségtől mérgezett évnek a végén szintén fontos üzenetet hordoz! Bízunk benne, hogy sokan leszünk a koncerten és egyre többen felismerik majd a fiúk mondanivalóját!

Ha meg szeretnéd nézni a koncertet, a fenti képen kattints rá a kis csengettyűre az emlékeztető beállításához! Ha így teszel, emlékeztető emailt fogsz kapni a koncertről, hogy el ne felejtsd! További Lord Of The Lost videókért iratkozz fel a zenekar YouTube csatornájára!

A koncertet december 24-től december 31-ig bárki ingyen megtekintheti, valamint ezúttal is működik egy a “becsületkasszához” hasonló támogatási lehetőség azok számára, akiknek tetszik az előadás, valamint azon rajongóknak, akik támogatnák a zenekart. Nevezzük ezt támogató jegynek. Támogató jegyet itt tudsz venni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .