Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Tudod, hogy minek örülne legjobban a zenekar?

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Tudod, hogy minek örülne legjobban a zenekar?

Tudod, hogy minek örülne a zenekar a legjobban? Ha hallgatói országosan is közösséggé formálódnának és megingathatatlan összetartás jönne létre köztük. Ez egy olyan húzóerő, ami további rajongókat jelentene számukra. Légy te is a keménymag része!

A lordofthelost.hu -t többek között azért hoztuk létre, hogy neked, mint Magyarország egyik legnagyobb Lord Of The Lost rajongójának lehetőséget biztosítsunk arra, hogy felületünkön nyilvánosan is elmondhasd, mit jelent számodra a zenekar.

Légy aktív a magyar weboldalon is és írj ki magadból mindent, amit egy Lord Of The Lost album, vagy egy-egy dal ébreszt fel benned! Írd meg az érzéseidet, írj koncertbeszámolót, írd meg, hogyan ismerted meg a zenekart, vagy hogy hogyan jöttél össze pároddal a zenekar által, stb.! Ne csak közösséggé alakuljunk! Alakuljunk aktív közösséggé!

Legyünk igazán jó rajongók! Olyanok, akik nem csupán skalpokat gyűjtenek, hanem hálásak a zenekar munkájáért! Maradj aktív, hogy a zenekar is lássa, milyen klassz magyar közönsége van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .