Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

10 ok amiért idén Lord Of The Lost terméket szeretnék karácsonyra

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

10 ok amiért idén Lord Of The Lost terméket szeretnék karácsonyra

Karácsonyi fények

Ez a karácsony teljesen más lesz, mint amilyen lenni szokott. Azért próbáljuk meg kihozni belőle a maximumot! Íme 10 ok, amiért idén te is Lord Of The Lost terméket szeretnél karácsonyra.

Idén sokan magányosan, szűkebb körben, de legalábbis másképp fogunk ünnepelni, mint a korábbi években. A szeretet ünnepe valamikor az egymásra való odafigyelésről szólt. A karácsonyi fényeket, a fenyőfa és a csillagszóró illatát, a mézeskalács ízét mindenki szereti. Sajnos manapság a drága ajándékokhoz, az okos kütyükhöz igazítjuk az ajándékozást. Mindenki rohan, utálja a karácsonyt és jóformán a saját rokonainkat sem ismerjük. Ha tudni akarod, hogy minek örülnék, olvasd el az alábbiakat!

Alulírott XY of the Lost, mint vérbeli Lord Of The Lost rajongó kijelentem, hogy az alábbi okokból idén Lord of the Lost terméket szeretnék karácsonyra:

1. Változatos zene

A Lord Of The Lost zenéje dallamos és sokszínű. A basszusgitár mellett a sokoldalú szintetizátor teszi még színesebbé, de a dalokban számos alkalommal hallhatóak más hangszerek is, mint a cselló és az egyik legkülönlegesebb hangszer, a temerin. Az albumok között is van változatosság műfajon innen és túl!

2. Mély mondanivalók

Ebbe a zenébe nem lehet csak úgy „belehallgatni”. A zenekar mondanivalója nagyon mély. Hol helyettünk üvölt fájdalmában, hol felzaklat, hol pedig semmihez sem fogható nyugalmat áraszt.

3. Kiváló zenészek

A banda tagjai kiváló zenészek. Többen már a 10 éves kort megelőzően is zenélni tanultak, van aki több hangszeren is játszik.

4. Szimfonikus koncertek

A Lord Of The Lost azon kevés metál zenekarok közé tartozik, akik a zúzós zene mellett klasszikus zenei albumokat is kiadnak, metál koncertjeik mellett pedig szimfonikus zenekar kíséretében is színpadra állnak.

5. Természetes nyugtató

Zenéjük a leghatásosabb természetes nyugtató! Kevés olyan dolog van, aminek hallgatásával ennyire megértésre talál az ember.

6. Felvidít mikor magam alatt vagyok

A srácok a legsötétebb, legrosszabb pillanatokban is képesek megnevettetni. Aki a zenehallgatás mellett a közösségi médiában is követi a zenekart, biztosan velük együtt fog nevetni! A fiúk vlogolnak, gyakran engedik be a kamerát a színfalak mögé és állandóan viccelődnek.

7. Egészséges életmódra ösztönöz

A Lord of the Lost tagjainak (akárcsak bármely más turnézó metál banda tagoknak) egészségük megőrzése érdekében fizikai erőnlétre van szükségük. A LOTL néha enged betekinteni azokba az edzésekbe, amelyek a zenekar színpadi állóképességét segíti elő. Ezekkel a videókkal és a saját logoval ellátott sportruházati termékekkel rajongóikat is arra ösztönzik, hogy az egészségesebb életmódot válasszák.

8. Rejtélyes és fantáziadús

Van, hogy nem egyértelmű a zenekar közlendője. Ilyenkor örömmel keresek utána, miről van szó pontosan. A talált információkból mindig tanulok, nagyon tetszik, hogy olyan fantáziavilágban kell elmélyülnöm, amit ennyire szeretek.

9. Olyan közösséget épít, amilyenre vágytam

Habár a technika számos lehetőséget kínál rá, az ember manapság mindenkivel szemben bizalmatlan, ezért nehezen ismerkedik. Aki a Lord Of The Lost zenekart szereti, általában érzelmes és kreatív ember, akárcsak én.

10. Sokat jelent nekem

A mai világban nagyon kevés értékes, vagy értékelhető dolog van. Az én életemben a Lord Of The Lost egyike azoknak a dolgoknak, akik nagyon sokat jelentenek nekem, ezért ha meg akarsz engem ajándékozni, kérlek olyan ajándékozz válassz, aminek igazán örülök!

A Lord Of The Lost termékek a zenekar hivatalos webshopjában kaphatók, köszönöm szépen, hogy vásárlásoddal ténylegesen boldog karácsonyt teremtesz nekem!

Borítókép: StockSnap, pixabay.com

Ha szeretnéd tudatni ismerőseiddel, hogy mit szeretnél karácsonyra, oszd meg ezt a posztot a közösségi oldalakon, hisz sose lehet tudni, ki szeretne téged megajándékozni! Ezzel nem csak a zenekar jó hírét kelted, de az is előfordulhat, hogy az álmodat is valóra váltja valaki!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .