Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Én kicsi rózsaszín nadrágom

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Én kicsi rózsaszín nadrágom

Rózsaszín nadrág a dobozban

Valahol Németországban egy rózsaszín, rágógumi színű nadrág rendületlenül szeli a kilométereket az autópályán. Elképzeltem, amint a nadrág gondosan becsomagolva, engedelmesen szunyókál a teherautó többi csomagja között. Jön a karácsony, ezért az autó biztosan karácsonyi ajándékokkal tömve száguld a magyar határ felé…

Vajon ha ezek a csomagok beszélni tudnának egymással, miről beszélgetnének az autóban? Méricskélnék, hogy kinek mekkora a doboza? Vagy inkább a belső értékekre fókuszálnának és arra lennének kíváncsiak, hogy kinek mi van a dobozában? Vajon hány Lord Of The Lost és hány Hamburg Records-tól rendelt termék lehet az autóban?

Elképzeltem a rózsaszín nadrágot, amint ébredezik és nyújtózni próbál, de a szűk hely miatt lapítani kényszerül. Az autó közben száguld tovább, az én kicsi nadrágom pedig dúdolni kezdi a Gospel of Judas-t. Az autó rakterében a csomagocskák fülecskéi mind az én csomagomra szegeződnek, aki ettől a mellkasát kihúzva, büszkén énekel tovább:

"You found your faith and turned on heaven…"

Az egyik csomagból a ritmus szűrődik ki tompán, később a legalsó, legnyomottabb csomagocska is vokálozni kezd és sorra szállnak be a kocka formájú, a kicsi, a nagy és mindenféle kartondobozok a dobolásba és tapsikolásba. A küldemények egyike, a csúnya karácsonyi pulóver gondol egy merészet és leveti a kartondobozát. Többen követik a példáját és lenge öltözékben folytatják a partyt. Rengeteg meztelen Lord Of The Lost CD, vinyl és válltáska énekel és táncol, amikor a bögrék vacogni kezdenek.

Az én kicsi rózsaszín mackónadrágom ekkor karjaiba veszi a bögréket, de ekkor már több tucatnyi Lord Of The Lost póló bontakozik ki a pakkokból és mindegyik egy-egy bögre védelmére siet. A bögrék mostmár nyugodtan bulizhatnak tovább a meleg pólók és pulóverek társaságában. Egyszer csak megáll az autó és minden pakk egy csapásra megnémul. A sofőr kiszáll, kinyitja a teherautó hátulját és nem hisz a szemének!

A teherautó rakterében megszámlálhatatlan hanglemez, táska, póló, kapucnis pulcsi és mindenféle Hamburg Records termék hever egymás hegyén hátán, melyeknek tekintetei mind rá szegeződnek. A rózsaszín nadrágom ismét dúdolni kezd és közben a sofőr kezébe adja a dupla lemezt, a Judas-t. A futár kissé sokkolt állapotban veszi tudomásul, hogy nincs más választása, be kell raknia a CD-t az autó lejátszójába. Oldalazva, hátra-hátra nézve jut el az autó volánjához, majd a lemez bekerül a helyére.

Egy hatalmas ováció után a csapat ismét őrjöng, a sofőr pedig tátott szájjal nézi a sok magára talált kisfickót, akik hosszú utat tettek meg azért, hogy törékenységüket, vagy épp melegségüket elfogadják. Ha ők mertek önmaguk lenni, akkor itt az ideje, hogy sofőrünk is végre felfedje a valódi énjét: ő bizony a Mikulás, akinek igyekeznie kell, mert az én kicsi rózsaszín nadrágomat már nagyon várják!

Borítókép: Amikor az én kicsi rózsaszín nadrágom célba ért. Hát a tiéd?

Az, hogy egy dark metal zenekar egy ilyen élénk rózsaszín ruhában promotálja magát, olyan vicces ellentmondás, hogy nem lehet neki ellenállni. A rózsaszín nadrág Lord Of The Lost pólóval együtt most akciós áron kapható!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .