Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Az Iron Maiden az idén nyárra tervezett koncertjeit elhalasztotta 2022-re

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Az Iron Maiden az idén nyárra tervezett koncertjeit elhalasztotta 2022-re

Koncert elhalasztva!

Alig hittünk a fülünknek, amikor a Lord Of The Lost bejelentette, hogy idén együtt turnézik a Maidennel. A Legacy of the Beast Tour budapesti állomását 2021. június 9-re tervezték, de az Iron Maiden átütemezte koncertjeit 2022 nyarára.

Amikor a zenekar bejelentette, hogy az Iron Maidennel együtt indulnak turnéra, még nem tudtuk, hogy a világjárvány ilyen mértékben „szétülteti” a világot. Most mindenkinek újra meg kell találnia a helyét, az átrendeződések ideje zajlik. Koncerteket mondanak le, fesztiválok maradnak el és senki nem tudja, mit hoz a jövő. De a Lord Of The Lost tartja bennünk a lelket…

Rég volt már a Lord Of The Lost koncert, ami mindannyiunkban megerősítette a kötődést a zenekar felé. Azóta éhezzük az új koncertet, amit live stream koncerttekkel igyekezett kitölteni a zenekar. Az első stream koncert után az idei Újévet köszöntő Dirty New Year koncertet láthattuk, 2021. július 3-án pedig Sinister Summer Stream címmel hirdetett stream koncertjükre jelenleg is kaphatóak a jegyek!

Az igazi turnéra, amilyen a 2020-as Lord Of The Lost koncert is volt, még sajnos várnunk kell, a 2021. június 9-re tervezett fellépés, ami az Iron Maiden – Legacy of the Beast Tour turnén lett volna, a szervezők tájékoztatója szerint el lett halasztva 2022-re. Szó szerint idézzük:

Az Iron Maiden a 2021 június – júliusra tervezett koncertjeit átütemezte 2022 nyarára. A turné néhány városa, így Budapest kapcsán is még folynak a tárgyalások, ezért türelmüket kérjük. Azonnal tájékoztatni fogjuk a rajongókat, amint új információt oszthatunk meg.

livenation.hu, 2021. április 14.

De ne búslakodjunk, hiszen hamarosan jön az új album és a koncertre is előbb-utóbb biztosan sor fog kerülni!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .