Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

My Constellation: hivatalos videóklip

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

My Constellation: hivatalos videóklip

Lord Of The Lost: My constellation klip

A Judas lemezen található My Constellation c. dalhoz készült klip ismét egy mögöttes üzenetet hordoz, amely kezdetben egy korábbi dalhoz tartozó kisfilmet idéz fel, majd karácsonyi hangulatban folytatódik.

A „Till Death Us Do Part” (Míg a halál el nem választ) c. szám egy kudarcba fulladt esküvőről szól, ahol a vőlegény lelépett a pappal. Az előzmények már önmagában is tudatják velünk, hogy senki sem tökéletes, hiszen a menyasszony (Irina Nesterova) is félre kacsintgatott és végül a vőlegény sem vezette őt az oltár elé. Ryan Whemsen, a vőlegény (Pi) a klipben a pap (Chris Harms) oldalán találta meg a boldogságot.

A My constellation (Csillagképem) elsőre durvának tűnő klipje -ahogy azt a fiúktól már megszokhattuk- csak többszöri megnézés után kristályosodik ki igazán.

Lord Of The Lost: My Constellation karácsonyi videóklip. Rendezte és szerkesztette: Matteo vDiva Fabbiani & Chiara Cerami for vdpictures.ch

A „Csillagképem” videóklipben látható történet

1984. december 25-én egy boldog meleg párt és az ő békés családi idilljüket látjuk, amint karácsony másnapján egymás mellett ébrednek, majd készülnek a vendégfogadásra. Minden nagyon szép és harmonikus, amíg meg nem érkeznek az első vendégek, akik már nem férnek bele a cukormázas „karácsonyi idillbe”, hiszen Nik (Niklas Kahl) iszik és hangoskodik, barátnője (Scarlet Dorn) pedig rá akar gyújtani a házban.

A következő vendég (Der Schulz), akit meglepetésünkre nem engednek be a házba, de máris kezébe adja a kilincset Garednek (Gared Dirge), aki sajátos módon akar ünnepelni és Nikhez hasonlóan ki akarja sajátítani a karácsonyt. Nik ezt nem nézi karba tett kézzel, kötekedni kezd a billentyűssel.

Míg odabent áll a báll, Scarlet ismét kimenekül a házból, hogy rágyújtson és a kertész karjaiban vigasztalódik, amikor ismét csengetnek. A részeg télapó (Class Grenayde) és rénszarvasai Odal & Freki érkezésével végképp elszabadul a pokol, hiszen a kutyusok randalíroznak, Class pedig házhoz hív egy „fánkdílert” (SWISS) és mindenki végképp kifordul önmagából.

Teljes a káosz: a vendégek részegen buliznak, miközben a ház urának potyognak a könnyei. Teljesen tönkrement ez a szép ünnepnap. Közben újra megszólal a csengő, de mindenki értetlenül áll a dolog előtt, hiszen nem várnak több vendéget. Kíváncsiságukban együtt nyitnak ajtót…

Rendezte: Matteo vDiva Fabbiani & Chiara Cerami, VD Pictures
Főszereplők:Chris Harms, Pi Stoffers, Niklas Kahl, Gared Dirge, Class Grenayde, Scarlet Dorn
Szereplők: Irina Nesterova, Der Schulz, Bengt Jaeschke, SWISS, Kia Vixen, Xelanah, Dr. Mark Benecke, valamint Odal & Freki kutyusok
Zene:Lord Of The Lost: My Constellation, Lord Of The Lost: Apokatastasis, Scarlet Dorn: Hope is here

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .