Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Az Iron Maiden rajongó, aki hazavitte Chris Harms pólóját, majd önzetlenül felkínálta a rajongóknak

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Az Iron Maiden rajongó, aki hazavitte Chris Harms pólóját, majd önzetlenül felkínálta a rajongóknak

Balázs vidékről utazott fel Budapestre az Iron Maiden koncertre. Azok közé tartozik, akik már a Lord Of The Lost koncert alatt az állóhelyen várták kedvencüket, az Iron Maident. Balázs akkor még nem tudhatta, hogy kezében egy óriási relikviával fog távozni…

2022. június 7-én a budapesti Groupama Arénában lépett fel az Iron Maiden. Az előzenekar a Shinedown és mindannyiunk kedvence, a Lord Of The Lost voltak.

Az utolsó koncert után többen is egy-egy plusz ruhadarabbal tértek haza, mert az esemény alatt lehetőség volt mindhárom zenekar pólójának a megvásárlására. Volt azonban mind közül egy kiemelkedő darab, amit a Lord Of The Lost koncert végén maga Chris Harms, a Lord Of The Lost énekese vetett le magáról a színpadon és a pólót bedobta a közönségbe. S hogy ki volt a szerencsés, aki elkapta?!

Természetesen Balázs, a jótét lélek, aki hazavitte a pólót, majd rövidesen az alábbiakkal kereste meg a nemzetközi Lord Of The Lost rajongói csoportot:

„A héten elmentem egy Iron Maiden koncertre Budapestre. Az egyik előzenekar a Lord of The Lost volt. Őszintén szólva először hallgattam őket, szóval nem vagyok rajongója a zenekarnak. A koncert végén az énekes levetette és a közönségbe dobta a pólóját. Én voltam aki elkapta. Valószínűleg ez a póló valakinek nagyobb örömöt okozna mint nekem, ezért úgy döntöttem, hogy vagy más bandák relikviáira cserélem, vagy egyszerűen csak odaajándékozom bármelyikőtöknek. Csatolok néhány fotót is a nagy fogásról…”

2022. június 10.

Mivel a felhívásra túl sokan jelentkeztek, Balázs igazságos akart lenni, ezért végül úgy döntött, hogy licitre bocsátja Chris pólóját és az ebből származó bevételt adományként ajánlja fel a Doctors Without Borders szervezetnek.

Ha elég gyors vagy, most még tiéd lehet a póló! Ha szeretnél licitálni, kattints ide! Nagyon szépen köszönjük Balázsnak, hogy ilyen kedvesen és korrektül járt el!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .