Új videóklip: A World Where We Belong

A World Where We Belong, vagyis az „Egy világ, ahová tartozunk” egy igazán figyelemfelkeltő videóklip a hitről és a reményről. A Judas c. lemezen található dal klipje egyszerűségében nagyszerű, amit a felesleges akciójelenetektől mentes, minimalista képkockák tesznek igazán elgondolkodtatóvá. A klipet nézve ismét számos kérdés merül fel bennünk a jó és a rossz kapcsán.

A fiúk által feldolgozott verzióban megjelenik egy Michelangelo festmény: Ádám teremtése. Ez a bibliai jelenetet ábrázoló alkotás minden idők egyik legtöbbet reprodukált vallásos festménye, melynek eredetije a Sixtus-kápolna mennyezetét freskóként díszíti a Vatikánban. Egy ilyen világhírű alkotás nyilvánvalóan olyan üzenetet hordoz, ami sokunknak szól.

A Lord Of The Lost: A World Where We Belong c. dalnak fontos mondanivalója a klipben látható, a hozzá tartozó dalszöveg eredeti és magyar nyelven itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .