Hivatalos weboldal: lordofthelost.de

Nulladik találkozó: a koncert, ahová már együtt mentünk

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű rajongói oldala

Nulladik találkozó: a koncert, ahová már együtt mentünk

Régebben is volt már annak nyoma, hogy nem vagyunk egyedül, hiszen 2017-ben a közösségi oldalon létrejött egy magyar csoport, 2020-ban pedig megszületett a magyar rajongói weboldal. Hamarosan a nulladik találkozásra is sor került…

2020-ban lépett fel nálunk először a Lord Of The Lost zenekar. Arra a koncertre előzenekarként érkeztek a fiúk és nem ismertük még egymást igazán. Az első pesti koncert jó téma indító volt a csoportban, de még mindig a passzív jelenlét volt jellemző.

Amikor a közösség életre kel

A háttérben már írtuk a cikkeket s fordítani kezdtük az eredeti német (vagy angol) nyelven készült anyagokat magyarra. A Judas c. lemez megjelenését már együtt vártuk. A zenekar kellően felcsigázta a kedélyeket, mert ezen az albumon nem csak a kedvencünktől hallhattunk új dalokat! A pandémia két éven át csak a live stream koncerteken engedett minket találkozni, majd a csillagok közötti találkozások csúcsa a lemez megjelenése volt, amelyen a hangunk előbb egyesült, mint ahogy mi találkozhattunk volna.

Ez így volt szép. Hátra volt még egy csodálatos karácsonyi fesztivál, ahol szem nem maradt szárazon, majd megérkeztünk az idei évbe…

Mi sem lehetne jobb hír egy két éve Lord Of The Lost koncertre kiéhezett rajongó számára, mint egy stadion koncert?! Kedvenc bandánk idén európai turnéra indult az Iron Maiden előzenekaraként és fővárosunkat is megtisztelték a jelenlétükkel. Habár a pandémia miatt egy évet elhalasztott turné elején az LOTL csapata komoly nehézségekbe ütközött, végül eljött a mi napunk, amikor végre találkozhattunk és együtt bulizhattunk.

Részletek az Iron Maiden előtti Lord Of The Lost koncertből

Ez a buli nem kifejezetten a lostie közösséget célozta meg, hiszen az Iron Maidennek teljesen más muzsikája és közönsége van. Természetes, hogy a többség a közel 50 éves Maiden miatt vett jegyet a koncertre. A heavy metal kedvelői azonban oda-vissza meggyőzhetők, ezért a menedzsment gondolt egy bátrat és egymásnak eresztette a négy különböző banda rajongótáborát.

Az első közös buli előtt, a koncert helyszínén

Utólag kiderült, hogy többen is ott voltunk a koncerten. Volt, aki családdal együtt érkezett, mások a haverokkal. Van köztünk olyan, aki akkor még a Maiden koncert miatt volt jelen a stadionban, de ma már a losztik táborának is aktív résztvevőjévé vált. Néhány héten belül a zenekar ismét Budapestre érkezik, erre a koncertre vidékről és a határon túlról is érkeznek rajongók, ezért te se gondolkozz tovább, vedd meg a jegyed most!

Magyarországon a Lord Of The Lost zenekart eddig csak előzenekarként láthattuk, de október 13-án végre főzenekarként lépnek a Barba Negra színpadára a szintén németországi Nachtblut és Scarlet Dorn után. 3 előadó, 21 dal, véget nem érő metál hangulat. Ne bizonytalankodj tovább! Gyere velünk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .