Site icon Lord Of The Lost magyarul

Közénk tartozol!

Csapatmunka

Úgy érzed, te vagy a legnagyobb Lord Of The Lost rajongó? Szeretnéd mással is megosztani ezt az érzést? Szeretnéd, ha olyan emberek vennének körül, akik hasonlóan éreznek? Mi mind ugyanezt érezzük!

A Lord Of The Lost dalokban számtalanszor esik szó a rajongókról és arról a láthatatlan erőről, ami összeköt minket a zenekarral. Ezek a szavak többnyire minket, rajongókat említenek meg, mint pl. a Credo c. szám refrénjében:

“We Give Our Hearts to The Lord Of The Lost”

Die Tomorrow album 2012, Credo

Ami annyit jelent, hogy szívünket adjuk a Lord Of The Lost-nak. A Fists up in the Air c. dalban konkrétan egyként nevez meg minket a zenekar:

“WE ARE ONE!”

From the Flame into the Fire (Deluxe Edition) album 2014, Fists up in the Air

Érted a zenekar üzenetét? Ők azt kérik tőlünk, hogy kezeljük egyként egymást, hiszen szerintük “Egyek vagyunk!” Nem csak mi rajongók, hanem mi és a zenekar. A Broken Ones c. dalban ugyanakkor arra is buzdít minket a banda, hogy irányítsuk a saját sorsunkat és:

“We can change this cruel world”

Swan Songs II. album 2017, Broken Ones

vagyis a dalszöveg szerint mi képesek vagyunknem csak a magunk sorsát, de a kegyetlen világot is megváltoztatni.

A Forevermore c. dalban

“We’ll be writing history, we’ll be living without fear”

Thornstar album 2018, Forevermore

Számos további példát lehetne felhozni, ami alapján egyértelműen az derül ki, hogy az együttes számára fontos, hogy közönsége értse azt, amiről a dalok szólnak és magáénak érezze a rímekbe szedett problémákat. A zenekar ezzel nem csak rajongótábort épít, hanem egy összetartó közösséget is. Légy része te is a keménymagnak!

Go to the full page to view and submit the form.

Ha pedig a keménymagnak is a keménymagja akarsz lenni, jelentkezz önkéntes szerkesztőnek!

Exit mobile version