Lord Of The Lost magyarul

A zenekar is bejelentette a 2021-es budapesti koncertet

Lord Of The Lost 2021

Tegnap az Iron Maiden bejelentette, hogy európai turnéállomásaként egy különleges vendéggel érkezik Budapestre. Ma már a Lord Of The Lost is megerősítette a hírt.

2021. június 9-én a budapesti Groupama Arénában lép fel a heavy metal egyik legnépszerűbb bandájaként ismert Iron Maiden. A középkori kínzóeszköz nevét viselő “Vasszűz” már tegnap posztolta a jó hírt és ezzel együtt a másikat is: a koncert különleges vendége a Lord Of The Lost lesz.

Egy nappal később saját Facebook oldalukon már kedvenceink is megerősítették a hírt, mely szerint a Lord Of The Lost 2021-ben az Iron Maidennel együtt jön Budapestre! A koncertet a Live Nation Magyarország szervezi, a jegyekről egyelőre nincs hír.

Júniusig még sok idő van hátra, addig még lesz egy karácsonyunk, az Újévet pedig egy ún. “DIRTY NEW YEAR” Live Stream koncerttel kezdi a Lord Of The Lost, amire itt lehet jegyet vásárolni.

Te mit szólsz ehhez a párosításhoz? Melyik koncerten leszel ott? Az előző Live Stream koncerten jelen voltál? Ha igen, hogy tetszett? Várjuk a kommenteket!

Exit mobile version