Site icon Lord Of The Lost magyarul

A Lord Of The Lost lesz a 2021-es Iron Maiden koncert előzenekara

A 2021-es Iron Maiden és a Lord Of The Lost koncert helyszíne

Groupama Aréna, Budapest. Fotó: lordofthelost.hu

Ma délután az Iron Maiden zenekar a Facebook oldalán több másik 2021-es koncert mellett bejelentett egy koncert dátumot, amelyen a Lord Of The Lost lesz az előzenekar!

Az Iron Maiden a 2021-es Legacy Of The Beast európai turné állomásaként 2021. június 9-én érkezik Budapestre. A koncert helyszíne a Népligethez közeli Groupama Aréna lesz, ami többek között metróval is könnyen megközelíthető. A legelső hazai koncertjéhez hasonlóan “különleges vendégként” aposztrofált Lord Of The Lost a Maiden előtt fog fellépni.

Az esemény szervezője a Live Nation Magyarország. További információk a jegyárakról, a jegyértékesítés kezdetének időpontjáról, a kapunyitásról hamarosan a livenation.hu oldalon lesznek olvashatók!

Köszönjük meg a Live Nation Magyarországnak, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is nap mint nap azon dolgoznak, hogy a mi jól érezhessük magunkat és elhozzák nekünk a kedvencünket! Itt tudod őket értékelni.

Kérjük, hogy koncertjegyedet a jelenlegi vírushelyzet, az esetleges időközbeni változások figyelembevételével vedd meg! A változásokat a szervező itt teszi közzé.

Exit mobile version